Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

McDonalds, Wildwood,New Jersey, Karavan

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Prijavili smo se u agenciji u NS , nisu imali vremena da nam odgovaraju na pitanja i uglavnom smo morali sami da se snalazimo. Radne ponude bi mogle biti bolje, ali smestaj u newyorku je maksimalno korektan bio kao i ljudi koji su nas docekali tamo.


Lokacija: Wildwood, New Jersey
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto je odlicno, ni malo ni preveliko, jako je jeftina hrana, atlantic city je blizu za svaku vecu kupovinu. smestaj je od 85 do 115 doalra nedeljno. U samome mestu ima dosta didkoteka zabavnih parkova, nije dosadno. mnogo turista za vreme sezone. Ima mnogo poslova za biranje, ali svi placaju 7.25 nije neko mesto za one koji vijaju zaradu.


Posao: Sve pozicije , McDonalds
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:7.25
Broj sati nedeljno:40
Opis poslodavca: U MC Donaldsu postoje tri smene, jutarnja dnevna i nocna. Najlaksa za rad i najprijatnija je jutarnja kada dolaze penzioneri , nocna je najteza jer dolaze pijanice, ali i najzanimljivija. po pravilu ko radi nocnu smenu trebao bi najvise sati da ima, to jest prekovremenog rada. Ali nije bilo tako, nisu bili fer po deljenju prekovremenog rada. Nema baksisa, zabranjeno ga je uzimati, ali ja sam uzimao nakon sto sam se upoznao bolje sa menadzerima, ali to je jako sitno oko 20 dolara vikendom. Ako se u danu radi vise od 7 sati dobije se pravo naobrok u iznosu od 6 ili 7 dolara sto je i vise nego dovoljno. moze se i zdravije jesti imaju neke salate i grilovanu piletinu : ) Posao u meku se deli na kuvare, i ljude na kasi i ljude koji usluzuju kola preko mikrofona, U kuhinji je najpostenije jer te niko ne gleda i moze se pricati, ali je jako vruce, na kasi ume da bude napeto kada je velika guzva jer se gosti unervoze. Ko prima porudzbenice za kola je stalno usamljen u svom malome kutku, ne preporucujem tu oziciju.. inace sve u meku je lako nauciti. Mana meka, teze od svih drugih poslova, mnogo se zuri mnogo cisti i vestacki kez stalno a menadzeri se deru. Prednost siguran posao, svi ostali poslovi zavise od turista i ako je slaba nedelja nema ni posla, mek uvek radi.


Share.

Autor: Aleksandar

Ostavite komentar

Sviđa ti se Wildwood, NJ ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Wildwood, NJ ?
American Adventure ima ponude u tom mestu