Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

McDonald’s, Ocean City, MD, American Spirit

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: American Spirit
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Veoma pozitivno iskustvo sam imao sa ovom agencijom, preporučio bih je svima. Uvek smo bili u kontaktu i ovde u Srbiji i u Americi, ja nisam iz Novoga Sada a oni su mi uvek izašli u susret po tom pitanju. Još jedna bitna stvar je da sarađuju sa sponzorskom agencijom iz Amerike koja nije zahtevna. Dobili smo i poklon od njih, tablet. I rekao bih da su potpuno realni i imaju vremena za svakog studenta, zbog mog studentskog statusa neke agencije su me odbile i govorili mi da neću proći viziranje, dok su me u American Spiritu primili i pomgli da prođem viziranje.


Lokacija: Ocean City, MD
Iskustvo sa lokacijom:Pozitivno
Što se tiče Ocean City-ja, lep grad, turističko mesto koje je veoma dugačko, ovo bih baš naglasio i veoma je bitno, kako bi ste obratili pažnju gde vam je posao i gde će te stanovati.
Ima autobus koji redovno ide i sve je super, plaća se dnevno 3$ i nema opciju za mesečnu. Za one malo upornije postoji i opcija da se kupi bicikl, nov možete kupiti u walmart-u do 100$, a polovni imaju na više mesta i ima dobrih i loših, i bolji polovni koštaju isto kao i novi, ja sam kupio polovan za 90$ kako ne bih išao do walmarta i prodao ga istom čoveku za 20$ na kraju sezone, ako se odlučite da kupite bicikl znajte da je naporno voziti pošto leti bude jako vruće i sparno, a o vetru da vam ne govorim. Ja sam na kraju išao autobusom. Ovo mesto je dobro za studente koji idu prvi put pošto dolazi jako puno studenata u ovde i veoma je popularno, i sami građani su orijentisani prema J1 studentima, takođe ima puno događaja za turiste i diskoteka ako vas to zanima, a i studentskih žurki.


Posao: General Crew, McDonald’s
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Opis poslodavca: Moj prvi posao je bio u McDonald’s-u gde sam radio na početku u kuhinji i pekao sam pomfrit svaki dan, dok nisam skontao kako sve funkcioniše, uglavnom radite uvek isto, mada i to zavisi, kasnije sam radio na kasi sa mušterijama, i to vam je puno bolje, samo morate da znate jezik. Uglavnom treba da znate da se ovde radi mnogo više nego negde drugde, nema da stojite čak i kada nema mušterija, to su nam i rekli a mi nismo verovali, satnica mi je bila 9$. Dok mi je drugi posao bio u “Big Pecker’s Bar & Grill” gde je minimalna satnica 8,75$ ali se radi dosta opuštenije i možete da sednete da odmorite naravno u razumnim granicama. Ovde sam radio takođe u kuhinji i imao sam obrok.


Svakom ko se dvoumi preporučio bih da proba ovaj program jer se ne može opisati.

Share.

Autor: Nebojša Barna

Ostavite komentar

Sviđa ti se Ocean City, MD ?
Karavan Travel ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Ocean City, MD ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Ocean City, MD ?
American Adventure ima ponude u tom mestu