Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Maryland hotel, Maryland, Viking travel agency

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Viking travel agency
Iskustvo sa agencijom: Negativno
VIKING TRAVEL je ČISTA PREVARA.

Iako u ugovoru piše da su dužni dogovoriti razgovor s poslodavcem, kad poslodavac zatražit dodatni razgovor Viking ga ne organizira, a onda svaljuju krivnju na vas, da su vas se poslodavci htjeli na finjaka riješiti i slično.

Da stvar bude žalosnija, od 2015. imaju istu cijenu kao i CC-USA. Još žalosnije je što CC-USA ima 100% uspjeh u slanju studenata u Ameriku, dok broj neuspjelih u Vikingu je preko 20%, dakle šansa da ne odete je ogromna OGROMNA, a novac vam vratiti neće. Osoblje nema pojima ni o čemu štogod da ih pitate, a stari Bugar koji je gazda samo gleda kako čim više love strpati, a za vas mu se fućka. Mnogi su u suzama otišli iz Vikinga i popušili svoje teško zarađene novce doslovce ni na što. Ne hvalim CC-USA niti je ovo neka konkurentska borba, nego gola istina bazirana na iskustvu. CC-USA je čak i rođenog Sirijca tamne puti uspio ubaciti na recepciju hotela, dok u Vikingu ja kao odlična studentica sam na kraju otpala jer su bili nesposobni meni i prijateljici osigurati drugi intervju preko Skype-a. Nažalost, nismo jedine. Npr. 2 cure su tražile da budu skupa na istom poslu, a iako su obje dobile posao, u Vikingu su popunili krivo neke prijamnice pa je jedna završila u jednom restoranu, a druga u drugom, i kompletni koncept zajedničkog ljeta u Americi im je propao. Vikingov odgovor na sve bio je da mogu odustati ako im ne paše kako je i to je to.
Sramota. Zato – Viking nikako. Toliko slabu pregovaračku moć imaju da od ove godine ih poslodavci traže za preporuke, onak traže preporuke od profesora da bi u Americi čistile wc-e, halo?

Da nitko ne popuši kao što smo to prijateljica i ja, i to svaka po 200 eura čiiiistih, ključne riječi: Viking travel agency agencija prevara loše negativno iskustvo izbjegavati oprez


Lokacija: Maryland
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Negativno


Posao: ništa,Maryland hotel
Iskustvo sa poslodavcem: Negativno
Satnica: Broj sati nedeljno: Prosek napojnica(sedmično):
Opis poslodavca: NISMO NI DOŠLE U AMERIKU, A SVE ZBOG KATASTROFALNE VIKING TRAVEL AGENCIJE


Share.

Autor: Mirela

Ostavite komentar