Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Kohr Brothers, Bethany Beach, Delaware, Ideas

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: Ideas
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Iako smo imali manjih problema oko promene lokacije, na kraju je sve ispalo odlicno. Danijel je uvek bio spreman da pomogne i da nam da sve potrebne informacije i odgovore.


Lokacija: Bethany Beach, Delaware
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Jako malo i prijatno turisticko mesto na Atalntskom okeanu. Lepo uredjeno, sigurno i bezbedno.Ko zeli provod i zurke neka odabere Ocean City ili Rehoboth Beach, zato sto u Bethany-ju nema klubova, diskoteka i nocnog zivota. Ali studentske zurke su redovne:) Takodje Ocean City je na pola sata voznje, tako da se u nocni zivot moze i tamo:) Sezona pocinje od 5-10. juna i traje sve do pocetka septembra. Pre juna nema potrebe , posto je gradic potpuno mrtav. Mogucnost za pronalazenje drugog posla je velika,a narocito od sredine avgusta kada se americki djaci i studenti vracaju obavezama. Tada se moze naci i 3 posla. Turisti ostavljaju solidan baksis. Uglavnom su to porodice i penzioneri.
P.s za zivot u ovom mestu neophodan vam je bicikl, a mozete ga besplatno, na koriscenje, dobiti u crkvi 🙂 ,a besplatna svetla u policijskoj stanici.


Posao: Ice cream seller, Kohr Brothers
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:7.75 Broj sati nedeljno:35-40 Prosek napojnica: 35-40$
Opis poslodavca: Prodaja sladoleda, ciscenje masina i prodavnice. Ja sam povremeno radila i kao kitchen help gde sam pravila sladolede i kornete.
Satnica 7.75 ali prosecan baksis 35-40 $(tokom sezone). Kohr ima svoje prodavnice i u Rehobothu gde je baksis oko 20 $ ,a u Ocean City-ju svega 10-15$. Tako da smo mi najbolje prolazili.
35-40 sati nedeljno. Ali tokom sezone. Kako sam ja u Ameriku otisla sredinom maja, prve dve nedelje sam imala svega 12 sati nedeljno. Od 5. juna pa sve do 3. septembra prosek je bio od 35-40. Prekovremeno ne dozvoljavaju.
Menadzer uglavnom hoce da izadje u susret oko smena.
Ja sam npr uvek radila drugu smenu kako bih mogla da uskladim i drugi posao.


Share.

Autor: Vanja Cvetic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Bethany Beach, DE ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Bethany Beach, DE ?
American Adventure ima ponude u tom mestu