Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Keansburg Amusement Park, Keansburg, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2011
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
U sustini nisu losi ali znam da je bilo momenata kada su me dovodili do ludila jer su mi neke stvari javljali u poslednjem trenutku pa je sve bilo na vrat na nos.


Lokacija: Keansburg, New Jersey
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Keansburg je jako maleno mjesto u kome je nemoguce naci drugi posao ali ukoliko ste zaposleni u zabavnom parku u kome svi rade to i nije potrebno jer se tu dobija i vise nego dovoljna satnica.
Smestaj: Smjestaj obezbjedjuje poslodavac. Cijena je 75$, s tim da je u svakoj kuci u kojoj su studenti zivjeli (bez pretjerivanja, u svakoj) bilo miseva. To su uglavnom vikendice koje ljudi godinama ne koriste pa su u poprilicno losem stanju.


Posao: Keansburg Amusement Park
Iskustvo sa zaradom: Negativno
7.25$ po satu, nema napojnica, sedmicna zarada oko 300$
Opis posla: Ja sam radila na igrama i pokretala voznje za malu djecu. Radni dan pocinje izmedju 10 i 12 ujutru, zavrsava se u 10 navece radnim danom a u 12 vikendom. Posao stvarno nije naporan, ali treba imati strpljenja s malom djecom… ali i sa roditeljima 🙂


Dodatni komentar/savet/napomena: Pored toga sto je satnica minimalna, meni ni jedna plata nije bila tacna, uvijek je falio najmanje 4 sata a desavalo se da fali i mnogo mnogo vise. Zalila sam se vise puta, dva puta su mi nadoknadili a od ostatka sam odustala jer nije bilo efekta. Posao nisam promijenila iz jednog razloga: drustvo koje sam tu upoznala bilo je nezamjenjivo i sada ne zalim jer sam tu ostala do kraja, uradila bih to isto opet.


Vanja

Share.

Autor: Vanja

Ostavite komentar