Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Inn at the Pocono Manor, Pocono Manor, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Vrlo sam zadovoljna sa radom agencije, ono sto je obecano to je i ispunjeno, cela procedura pre polaska nem je bila maksimalno pojednostavljena, organizovano je putovanje u grupi i orijentacija sa apliciranjem za ssn u Njujorku, sto mnogo znaci onima koji idu prvi put, a pogotovo onima koji idu sami kao ja. Agencija ne obecava kule i gradove, kao sto je slucaj sa nekim drugima, ljudi su realni i iskreni. Preporucujem! 🙂


Lokacija: Pocono Manor, Pensilvanija
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Negativno
Radi se o kompleksu golf terena, ergela, hotela itd, i nalazi se zavuceno u sumu i dosta udaljeno od drugih naseljenih mesta. Zbog toga nije moguce naci drugi posao, osim ako vam ga ne da isti poslodavac (In at the Pocono Manor) sto ovaj put nije bilo moguce, ali prosle jeste. Ako se obezbedi prevoz (ako namolite nekog da vas vozi, mi smo stalno za to iskoriscavali nase americke prijatelje:) dostupni su razni sadrzaji – zabavni parkovi, nocni klubovi, trzni centri itd. Medjutim, najveca prednost ovog mesta je sto se nalazi 2h od Njujorka, a povratna karta kosta oko 50 dolara.
Smestaj: Smestaj i hrana kostaju oko 40 dolara nedeljno, sto je nista, s obzirom a to koliko inace na to treba odvajati. Smestaj je u samom hotelu, sto znaci da nema dodatnog placanja prevoza, sobe nisu nista posebno, ali podnosljivo je. Najbolja stvar sto su obroci obezbedjeni, tako da to ne oduzima ni reme ni novac.


Posao: Bus person, In at the Pocono Manor
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
5dolara/h + tips (oko 20 dolara za smenu) + gratuitis
Opis posla: Moj posao je bio da sakupljam tanjire, cistim stolove, postavljam, spremam, nosim kafu gostima, priprema prostorija za razlicite dogadjaje (svadbe, okupljanja, rodjendani, piknici) itd. Uglavnom se radilo o obrocima tipa svedskog stola, i ponekad je bilo dosta tesko, kad ima puno ljudi, ali kad se ustosis i naucis sve sto treba da znas, onda letis:) Bilo je zanimljivo zato sto smo cesto radili na razlicitim mestima i bila su razlicita slavlja i dogadjaji.


Dodatni komentar/savet/napomena: Ako razmisljate o Pocono Manor, na intervjuu za posao odmah pitajte da li cete moci da imate dva posla, koju ce vam poziciju dati i ne pristajte na sve, imajte svoje kriterijume. Zato sto je tamo ogromna razlika raditi kao konobar i kao dishwasher, na primer.


Sanja B.

Share.

Autor: Sanja B.

Ostavite komentar