Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Home depot, Casper, Wyoming, Ayusa

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: Ayusa
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Nisu mi mnogo pomogli, mnogo puta kada sam ih zvala pred polazak u Ameriku se nisu javljali.


Lokacija: Casper, Wyoming
Iskustvo sa lokacijom:Pozitivno
Ne bih preporucila nekome ko dolazi u USA zbog izlazaka, zurki itd. Mnogo je monotono i dosadno mesto, nema nijedan klub u blizini, samo jedan Pub koji nije nista specijalno, bioskop koji je uvek prazan,par prodavnica i jedan manji trzni centar. Ljudi su uglavnom prijatni, mnoogo drugaciji nego u vecim gradovima, oko vas su planine i priroda je bas,bas lepa.


Posao: Sales associate, Home depot
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Opis poslodavca: Radila sam u basti kao prodavac.
Pozicija prodavca nije podrazumevala samo da pomazem ljudima nego i da zalivam cvece i stabla 4 do 5 puta u toku smene, sto uopste nije lako kada je napolju 38 stepeni ili kada je u Maju i Septembru oko 15 stepeni. Takodje sam morala da naucim sve o kosilicama, proizvodima za biljke itd.Imala sam 32 sata nedeljno, 11,75 po satu. Sezona u basti se zavrsava krajem Jula i ima vrlo malo kupaca, nekad kad nas radi vise u smeni zavrsimo zalivanje i pola smene nemamo nista da radimo i onda nas salju na druge delove prodavnice gde ne mozemo da budemo od velike pomoci jer ne znamo mnogo o tome, ili da pomazemo prilikom istovara kamiona sto smatram da nije posao za devojke. Dosta starijih radnika nece da radi, ponasaju se kao da su oni menadzeri i pokusavaju da nam naredjuju, idu na pauze na svakih sat vremena i zbog toga mi se rad u Home depotu nije svideo.
Drugi posao moze da se nadje, ja sam radila u Walmartu, pozicija remodeling, nocna smena. Te pozicije vise nema jer se remodeling radi jednom u 7godina, ali nije tesko dobiti posao kasira ili overnight stockera. Nocna smena se placa 11,90 a dnevna 10,40 po satu.Mozete da zaradite dosta para i dosta da sacuvate jer nemate gde da potrosite. Ove godine je bilo samo 30 J1 studenata u Casperu tako da su nas menadzeri vodili na izlete, okolina Caspera. Kada smo dosli radnici su se organizovali i dali nam dosta namestaja i sve sto nam je bilo potrebno za pocetak, vozili su nas dosta puta na posao, pomagali su nam bas dosta oko svega. Sto se tice smestaja, nas 8 Srba je zivelo u trosobnom stanu (udaljen 5min od Home depota), velika dnevna soba, 2 kupatila, kuhinja, terasa i placali smo 1650$. Uz to smo imali i 2 bazena, hot tub i teretanu, malo je skuplje ali se isplati.


Share.

Autor: Tina

Ostavite komentar