Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Home Depot, Anchorage, AK, AYUSA

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Positivno
Sve maksimalno korektno i profesionalno. Uglavnom sam kontaktirao Dusana Barosa za sva pitanja koje sam imao. Odgovarao je bukvalno momentalno na e-mailove, u bilo koje doba dana i noci.


Lokacija: Anchorage, AK
Iskustvo sa lokacijom:Positivno
Anhcorage, najveci grad Aljaske. Tokom maja,juna i jula temperatura je prijatnih 25tak stepeni i 24 sata dnevno je suncano tj nema noci i tame. August i septembar su uglavnom kisoviti, sa mogucim snijegom tokom septembra. Lokalci su ljubazni, opusteni i komunikativni.Centar grada je mali, sa par ekskluzivnih restorana, nekoliko barova i jednom diskotekom. Sve imaju zabranu ulaska ispod 21 god, i po meni ne vrijedi nesto posebno se interesovati za nocni zivot, posto i nije nesto popularan. Mogucnost pronalaska drugog posla je velika, samo je takodje konkurencija u centru velika, jer uglavnom Bugari dodju ranije pa pokupe bolje pozicije. Preporucujem da trazite poslove u midtown i south Anchorage. Otprilike svako cilja na neke pozicije konobara gdje se uzima veliki baksis. Po meni je to pogresno, jer nema toliko otvorenih mjesta, konkurencija je velika, sati slabi i logicnije je raditi u najblizem Walmartu full time, nego cekati da li ce vas restoran pozvati, i ako pozove pitanje je koliko sati cete uopste dobiti.
Grad je idealan za one koji zele ukombinovati dosta fizicke aktivnosti, biciklo, trcanje, planinarenje i sl.
Problematicno je naci smjestaj, preporucujem svima da se prethodno upoznaju prije dolaska u Ameriku, i dogovore da zive zajedno i da dijele troskove, posto na craiglistu cijena neke pristojne privatne sobe iznosi i do 600 dolara.


Posao: Sales Associate, Home Depot
Iskustvo sa poslodavcem: Positivno
Opis poslodavca: Satnica:11.75$
Broj sati nedeljno:32-40 (i nekad overtime)
Prosek napojnica: zabranjeno uzimati, ali ako ste pametni uvijek mozete nesto izvuci pruzajuci izvrsnu i ljubaznu uslugu prema musteriji.Uglavnom ponekad dobiju baksis oni koji utovaraju na parkingu (Lot Attendant)

Asistent u prodaji u Home Depot-u. Lagan posao, najbitnije je kulturan pristup i uvijek nasmijano lice prema musterijama. Pozicije su iste, samo vas raspodjele npr da radite u odjelu za vrt, ili za boje i lakove, u sekciji za alate i elektriku, za gradjevinske materijale, ili da radite na narudzbama, tj pripremate robu za preuzimanje ili slanje.
Najbitnije je da hocete raditi, da ste ljubazni, da postujete pravila i da pre svega zelite nauciti sve sto ne znate prethodno.
Mogucnost dobijanja i bonusa (Homer awards), i ako se pokazete dobrim radnikom, uvijek mozete izmisliti kakvu aktivnost i pitati menadzera da ostanete duze i radite overtime koji je 17,6$/h


Share.

Autor: Harun Gogic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
American Adventure ima ponude u tom mestu