Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Hilton hotel, Anchorage, Alaska, Work and Travel Group

3

Godina putovanja: 2015
Agencija: Work and Travel Group
Iskustvo sa agencijom: Negativno
Prvenstveno su mi izabrali posao iz poslednje zelje, ali nema veze, pristala sam, oni koji se prvi put prijavljuju preko njih oni dobijaju losije pozicije, a oni koji idu preko njih nekoliko godina oni dobijaju bolje. Sledece lose je sto su nas obavezali da se preko njih kupuje avionska karta koja je izasla 300$ skuplje nego ove koji su kupovali preko drugih agencija i smestili su nas u stan koji je imao pacova, takodje je bio 45min biciklom od posla sto je za Anchorage poprilicno daleko, za te pare.


Lokacija: Anchorage, Alaska
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Anchorage je lep grad, velik je, centar grada je mali, centar nije zanimljiv sem jednog soping-mola, ali ne nesto interesantan. Grad je tih i miran, ne previse uzbudljiv.
Sto se tice drugog posla svi su ga imali sem mene 🙂 ja ga nisam ni trazila zbog prekovremenih sati na prvom poslu.


Posao: Housekeeping, Hilton hotel
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:12$/18$ Broj sati nedeljno:minimum 40 Prosek napojnica: /
Opis poslodavca: Posao je u pocetku jako tezak, svi su hteli da ga napuste u prvih mesec dana, naporan je, oni imaju velike zahteve, ali se kasnije naviknes, naucis gde mozes da zabusavas pa posao postane poprilicno lak. Prekovremenog ima i vise nego dovoljno. S obzirom da ja nisam imala drugi posao ostajala sam dnevno od 10 do 14 sati u hotelu. Satnica je 12$, dok je sve preko 40h nedeljno po 18$. Po rasporedu se dobije 5 radnih dana, ali uvek, UVEK, zovu i tih dodatnih 2 dana da se radi. Do septembra je bilo tako, u septembru je vec kraj sezone tako da nema posla i tada salju zaposlene ranije kuci. Takodje i baksisa ima dosta za one koji rade u jutarnjoj smeni.


Share.

Autor: Ne zelim da otkrivam

3 Comments

  1. Jel mozes da mi kazes kakvu uniformu daju oni iz Hiltona? Da li mi treba neke helanke ili pantalone,ili oni daju kompet uniformu?

    I hel.mozes da budes preciznija, na kojim to stvarima moze da se zabusava? 😀

    • Ponesi crne pantalone, a majicu ti oni daju.
      Ne usisavas, ne cepidlacis, ne cistis ono sto izgleda cisto, u zauzetim sobama samo namestis krevet i izadjes. Gde vidis da mozes da ustedis vreme, to i uradis.

Ostavite komentar

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
American Adventure ima ponude u tom mestu