Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Hilton hotel, Anchorage, Alaska, Work and Travel Group

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: Work and Travel Group
Iskustvo sa agencijom: Positivno
Agenciju bi svakome preporucila. Uvek su se trudili da odgovore na sva moja pitanja. Cim sam dosla da se prijavim odmah su mi rekli tacno koliko i sta cu morati da platim, bez skrivenih troskova. Naravno dobila sam posao sa prve zelje.


Lokacija: Anchorage, Alaska
Iskustvo sa lokacijom:Positivno
Enkoridz je mali grad i nema puno stanovnika, ali za vreme sezone je popularno turisticko mesto za ljubitelje prirode. Ima mnogo parkova i jezera, a jos lepsa mesta se nalaze na oko 30 minuta do sat vremena voznje kolima. Sto se tice klime, jun i jul su topli i ne toliko kisoviti kao avgust i septembar. U septembru kisa postane stvarno dosadna pogotovo kad moras bajsom na posao.


Posao: Hilton hotel, Housekeeping,
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Opis poslodavca: Satnica 12$ plus tips koji obicno pokupe supervizori, tako da na kraju dana izadjes sa 5$ tipsa maksimum, a nekad i nista. Overtime 18$ sto je super. Posao je tezak a menadzer zahtevan. 17 soba da se spremi za 8 sati je bila nemoguca misija. Supervizori su ok ako spremate kako treba.


Sto se tice nalazenja drugog posla, konkurencija je velika i stvarno se treba iscimati i biti uporan. Nema garancije da cete raditi posao koji volite ali ako ste vredni zaradicete, a posle se lepo provesti.

Share.

Autor: Djina

Ostavite komentar

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
American Adventure ima ponude u tom mestu