Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

High Sierra Pools, Washington, DC, AYUSA

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Positivno
Odlično iskustvo sa agencijom od samog početka do kraja programa. Veoma su profesionalni, a u isto vreme jako ljubazni, trude se (ili im prosto ide od ruke :D) da pamte imena učesnika programa, upoznaju ih i pored profesionalnog, imaju i prijateljski stav. Pripreme za intervju sa poslodavcem, u ambasadi, kao i sam odlazak u USA su dobro osmišljene i od velike pomoći, posebno za studente koji prvi put učestvuju u programu. Još jedan veliki plus (za mene) jeste što ne primoravaju studente da preko njih kupe avio karte, ali svakako daju savete oko kupovine. Realni su kada pričaju o mogućoj zaradi i situacijama koje te čekaju na poslu. Primetila sam, takođe, da je ove godine prolaznost studenata iz agencije na viziranju bila prilično velika i verujem da to ima veze sa reputacijom i tradicijom koju agencija ima. Posebno bih istakla da su nam tokom određene potencijalno problematične situacije u Americi Marko i Dušan izašli u susret, iako situacija nije bila niti njihova odgovornost, niti su bili dužni da nam pomognu, ali su se zaista založili da sve prođe u najboljem redu, kako je kasnije i bilo. Odlična komunikacija i podrška tokom samog trajanja programa. 🙂 zaista sve pohvale (zvučim kao reklama, Hahahaha)


Lokacija: Washington, DC
Iskustvo sa lokacijom:Positivno
Vašington je prelep grad koji ima mnogo toga da ponudi, kako po pitanju pronalaska drugog posla, tako i sa turističke tačke gledišta. Svaki slobodan dan se može iskoristiti na hiljade načina, obilasci muzeja (ulaz je uglavnom besplatan), spomenika, odlazak na izlet u obližnje gradove na okeanu… dobra veza metroom, lako se stiže od mesta do mesta, arhitektura je predivna, ima odličnih mesta za izlaske 🙂 Što se tiče šanse za drugi posao, i tu ima dosta opcija i svako ko je imao želju da nađe drugi posao, uspevao je u tome bez mnogo muke 🙂


Posao: Lifeguard, High Sierra Pools
Iskustvo sa poslodavcem: Positivno
Opis poslodavca: Velika i dobro organizovana kompanija sa dosta zaposlenih. Čekovi su uvek i bez izuzetka stizali na vreme, supervizori su uglavnom bili odlični, posao je prilično lagan (jedina mana jeste što može da bude jaako dosadno i ja sam se mučila da ne zaspim na stolici :D). Najveći plus ove kompanije jesu aktivnosti koje organizuje za zaposlene (izlet u Ocean city, odlasci na utakmice, sportski turniri….), što čini posao lakšim i omogućava upoznavanje sa velikim brojem ljudi (a to je za mene jedna od najvećih vrednosti ovog programa).


Share.

Autor: Marina Miloradović

Ostavite komentar

Sviđa ti se High Sierra Pools ?
AYUSA ima ponude kod poslodavca

Sviđa ti se Washington, DC ?
Student Adventures ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Washington, DC ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Washington, DC ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Washington, DC ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu