Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

High Sierra Pools, Boston, MA, AYUSA

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Moje iskustvo sa ovom agencijom je pozitivno i svakome bih preporucila istu. Po prijavljivanju na program zainteresovani dobiju realne informacije o tome sta mogu da ocekuju od programa, posla, zarade itd. Nema lazi, nema prevare. Studenti u Americi nisu prepusteni sami sebi vec imaju podrsku agencije i kada tamo stignu sto je jako vazno.


Lokacija: Boston, MA
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Ja ne mogu da pricam o nalazenju drugog posla jer ga nikad nisam ni trazila. Radno vreme na bazenu je jako nezgodno za pronalazenje drugog posla, a i raspored nije fiksan, vec se slobodni dani uglavnom menjaju iz nedelje u nedelju. Ali ko je dosao da stvarno radi i zaradi, verujem da moze i to da postigne 🙂 U principu u Bostonu ima posla ko hoce da radi. Sto se tice grada kao grada, Boston je stvarno prelep, tri godine zaredom idem tamo i sledece cu takodje 🙂 Zaljubljena sam u grad 🙂


Posao: Lifeguard, High Sierra Pools
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:Regular: 10 Overtime: 15 Broj sati nedeljno:50 Prosek napojnica(sedmično):
Opis poslodavca: 3 godine zaredom radim ovaj posao, ali sam prvi put ove godine radila za ovu kompaniju. Sto se tice posla spasioca, ume da bude da bude jaaaaako dosadno, ali mislim da laksi posao od ovog ne postoji. Bazeni su u Bostonu uglavnom mali tako da nije problem drzati sve na oku. Posao je stvarno lagan. Sto se kompanije tice sve je bilo manje vise ok. Mislim da sam imala najboljeg supervizora ikada, koji se stvarno postavio drugarski prema svojim gardovima tako da je postovanje bilo medjusobno i nikada sa njim nijedan problem niko nije imao. Satnica je ok tj. sta ste potpisali to cete i dobiti. Bili su fer sto se tice sati i uvek smo svi u proseku imali isto sari.
Apartmani su uglavnom super, jedina veca zamerka u vezi apartmana su duseci na naduvavanje za spavanje. Nisu totalno neudobni, moze da se spava na njima, ali svakako je krevet, pa makar i samo dusek sigurno udobniji.
Na kraju sezone ako radite samo ovaj posao ne ocekujte da cete da zaradite nesto mnogo para, ali to u agenciji i kazu kad se prijavljujete. Imacete dovoljno da putujete, kupite sebi nesto i mozda jos nesto malo da ostane ako se bas stisnete 🙂


Share.

Autor: Sandra

Ostavite komentar

Sviđa ti se High Sierra Pools ?
AYUSA ima ponude kod poslodavca

Sviđa ti se Boston, MA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Boston, MA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Boston, MA ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Boston, MA ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu