Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

High Sierra Pools, Alexandria, Virginia, AYUSA

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Moje iskustvo sa agencijom je veoma dobro. Pre prijavljivanja sam ih \’smarao\’ o svemu, ljudi su imali strpljenja i razumevanja, našli vremena da odgovore na mojih 100 pitanja :). Nakon prijave, redovno su nas obaveštavali o svemu, o samom procesu itd.


Lokacija: Alexandria, Virginia
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Mogućnost nalaženja dodatnog posla je srednja, iz prostog razloga jer je teško uklopiti zbog promenljivog rasporeda na bazenima. Moj cimer koji je bio pool manager je bez problema radio drugi posao jer je svake nedelje imao utorak i sredu day off, shodno tome lakše je kada drugom poslodavcu kažeš kada možeš da radiš sigurno.
Noćni život? U ovom gradu toga nema, nema nikakvih dešavanja itd. Klubovi me nikada nisu zanimali.


Posao: Lifeguard,High Sierra Pools
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Satnica:8.50$ 12.75$ Broj sati nedeljno:50-52 Prosek napojnica(sedmično):
Opis poslodavca: Iskreno, ne znam šta bih napisao kao dobru stranu a da se to ne smatra normalnim? Mislim, plate su bile redovne, tačne…to moram napomenuti.
Ali, tu je nešto što mi se nikako nije svidjalo, nešto što mi kvari želju da ponovo odem. U pitanju su kišni dani. Znajući da je vreme jako promenljivo, imali smo pozamašan broj kišnij dana. Kada god je padala kisa, HSP nas je slala kući i tako skraćivala naše sate, što po mom mišljenju nije fer, nisam ja kriv što pada kiša i računam da su hoteli tj bazeni već unapred isplatili HSP, ne vidim razlog zašto bi nas slali kući i sekli nam sate.
Division manager, makedonac, je bio sasvim okej prema lifeguardima, uvek je bio spreman da reši problrm bez oklevanja.
Supervizori sa kojima sam imao prilike su bili sasvim fer i korektni, veoma prijateljski nastrojeni prema lifeguardovima.
Imali smo problem sa stanom, mesec+ dana smo bili bez klime, frižider je bio pokvaren mesec dana, početkom avgusta su nam doneli novi. Tačno je da stanovi nisu u vlasništvu HSP, ali su mogli da adekvatnije reaguju i utiču na office zgrade u kojoj smo bili. Bili smo prinudjeni da ‘pretimo’ office-u da ćemo im zvati inspekciju ukoliko nam ne poprave frižider.


Share.

Autor: Džemil Jakupović

Ostavite komentar

Sviđa ti se High Sierra Pools ?
AYUSA ima ponude kod poslodavca

Sviđa ti se Alexandria, VA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Alexandria, VA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Alexandria, VA ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Alexandria, VA ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu