Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Harry’s Oyster Bar and Seafood, Atlantic City, NJ, Prestige

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: Prestige
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Ekipa iz Prestiza je odlicna. Uvek su spremni da vam odgovore na sva pitanja, da vas posavetuju, da razmisljaju umesto vas i na vreme vas pozovu da dostavite neki papir i sl… Opet bih isao preko njih!


Lokacija: Atlantic City, NJ
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Atlantic City je zamisljen kao mali Vegas na istocnoj obali-međutim daleko je od toga. Mesto je sezonsko tako da posla ima tek od kraja juna-pocetka jula pa do 1.septembra kada se preko noci sezona zavrsi i grad isprazni. Sto se tice drugog posla nije kao da bas mozete da birate, ali mi smo se manje-vise svi snasli, najvise zbog toga sto smo gurali jedni druge tako da smo skoro svi radili na na 2-3 ista mesta. Ako planirate da idete ove godine tamo, razmislite jos jednom i dobro se raspitajte jer su na kraju sezone zatvorena 3-4 kazina od 10 koliko ih je u gradu tako da je grad poceo dosta da propada.. Nama su stalno govorili da im je ova sezona daleko slabija od svih prethodnih.


Posao: food runner,Harry’s Oyster Bar and Seafood
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:4,43$ Broj sati nedeljno:35-40 Prosek napojnica: 100$
Opis poslodavca: Moj prvi posao koji mi je nasla agencija je zapravo bio Bungalow Restaurant koji je veoma lepo mesto koje drzi jedna grcka porodica. Medjutim,oni su veoma neprijatni,vicu na radnike, izovljavaju se, a placaju vas 8,5$ po sati. moja pozicija je bila da pravim nargile u nekoj sobi jedan sa jedan bez prozora i ventilacija tako da sam taj posao napustio. Tamo uglavnom rade studenti i mozete dobiti dosta sati ako im se nametnete, ali moj vam je savet da tamo ne idete. Mi smo na kraju ipak svi imali poslove sa tipsom sto je neuporedivo bolje. Mesto na kojem sam proveo celo leto i zaradio lep novac je Harry’s Oyster Bar and Seafood gde sam bio food runner. Najlepsi restoran u AC-u, divna atmosfera, imate jedan besplatan obrok…ma sve je bilo divno! Ako budete isli tamo,obavezno recite da nas znate i da ste iz Srbije, menadzerka Judy ce vas zaposliti jer smo joj mi bili najbolji radnici koje je imala tako da studenti iz Srbije mogu lepo da prodju kod nje. Samo budite uporni, mi smo je desetak dana jurili dok nas nije konacno primila na intervju i zaposlila. Kratko sam radio i u Resotoranu Teplicki, pri Chelsea hotelu, kao baser-korektni su bili, zarada je bila oko 50 tips po smeni i 4,5 satnica al je meni to bilo malo, a i nisam voleo da cistim stolove.


Share.

Autor: Draško

Ostavite komentar

Sviđa ti se Atlantic city, NJ ?
American Adventure ima ponude u tom mestu