Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Hard Rock Cafe, Myrtle Beach, AYUSA

0

Godina putovanja: 2011
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Odlicni su bili,sve na vreme odradjeno,bez ikakvih problema i nesuglasica.


Lokacija: Myrtle Beach, SC
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Myrtle Beach je prelepo mesto tokom leta.Dosta ljudi,odlicna klima,za celo leto mislim da je 7do 8 puta samo padala kisa stim da posle kise odmah grane sunce i nastavi se sve po starom.Kisa inace pada najvise 15min.:)
Posto je turisticko mesto drugi posao dosta zavisi od sezone.Tamo nikad nije toliko lose da nema posla samo je bitno da se on na vreme trazi,sto mislim da je slucaj i u drugim mestima.Posla ima,nocni zivot je super ima dosta diskoteka i barova.
Smestaj: Sto se smestaja tice mi smo ziveli u Court Capri-u hotelu gde je zivela i vecina studenata.Nije nista specijalno ali sasvim dovoljno.Stim sto uz taj smestaj mozete da koristite 2 bazena jedan unutrasnji jedan odma do plaze i 3 djakuzija od kojih je jedan na 10spratu hotela,otvoren.Milina. 🙂
Apartmani su kao mali stancici,2 sobe kupatilo kuhinja terasa.Nas je bilo 4 u sobi,u sobama moze da bude 6 stim sto mi nismo hteli da se guramo pa smo se sirili ko ljudi.:) Cena je bila oko 70$ za nedelju.


Posao: Busser, Hard Rock Cafe
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
3,5$ +tips
Opis posla: Posao bussera je da cisti stolove kad gosti odu,donosi led u bar i na liniju(mesto gde serveri sipaju pica)da donosi ciste case i alkohol u bar,menja pozadi pica koja se sepaju na aparatu i jos dosta stvari koje idu usput.Ima da se radi,non stop si u pokretu.U pocetku zna da bude teze dok se ne naviknes na ceo sistem,posle samo ide. 🙂


Duca

Share.

Autor: Duca

Ostavite komentar

Sviđa ti se Myrtle Beach, SC ?
American Adventure ima ponude u tom mestu