Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Harbor Grill, Block Island, RI, Experience

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: Experience
Iskustvo sa agencijom: Positivno
Agencija ima dobru komunikaciju sa studentima. Dosta su ažurni i pomažu prilikom različitih problema. Sa ekipom iz agencije imamo prijateljski odnos, ali opet svaki student je priča za sebe.


Lokacija: Block Island, RI
Iskustvo sa lokacijom:Positivno
Predivno ostrvo. Jako malo stanovnika a dosta hotela gde lako možete da nadjete drugi posao. Kada sam gledao ostrvo preko slika na internetu skroz je drugačije u odnosu na ono što je prikazano, tj. u odnosu na očekivanja. Ima dosta lepih plaža i ima dosta mesta gde možete provesti slobodno vreme. Ako ga uopste budete imali.


Posao: Salad bar, Prep cook, Harbor Grill
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Opis poslodavca: Prvo negativno iskustvo je to što imate medju najskupljem smestaju od svih na ostrvu. Mi smo plaćali smestaj 117 $ po nedelji dok su drugi ljudi u istom tom smestaju plaćali smeštaj 85 %. Praktično kad se sve saračuna 500 $ više. Ako se odlučite da radite u kuhinje šef je ok. Nisam preterano zadovoljan ali i oduševljen. Imate obrok u kuhinji i neče vam praviit problem pa ako pojedete i dva obroka. Daje fiksni raspored medjutim i tu vam je glavni faktor sreća kako ćete moći da ga iskombinujete sa drugim poslom. Šef je ponekad lud ima nagle promene raspoloženja. Prema serverima je super ali prema nama je strog što opet razumem jer znam kolika je njegova odgovornost što se tiče restorana. Na poslu ima dosta stresa ali ako vas šef zavoli daće vam sigurno i over time i sve ostalo. Ako radite prvi posao u Harboru kao host ili server msm da nećete biit zadovoljni. Morate da plaćate obrok a ponekad morate da čekate odobrenje menadzera na to da li smete da jedete ili ne. Ima jako puno Srba da rade kao serveri i to je ok ali isto zavisi od toga kako ćete se svideti Kajti glavnom menadzeru i vlasniku restorana. Uglavnom daje dosta kritika a ponekad i kada one nemaju veze sa vama. U svakom slučaju Harbor je dobro mesto ako radite drugi posao tu jer imate i sa tim veća prava i po vama formira raspored.


Share.

Autor: Nikola

Ostavite komentar

Sviđa ti se Block Island, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Block Island, RI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Block Island, RI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu