Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Hanson Enterprises, Ogunquit Maine, American Spirit

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: American Spirit
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
U agenciji vlada pozitivna atmosfera, Ivana i Paul ( vlasnici ) su vrlo profesionalni, pozitivni, vredni i spremni da uvek pomognu i ugode svojim sudentima, kao i da ih maksimalno pripreme za iskustvo koje ih ocekuje.


Lokacija: Ogunquit Maine
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mogucnosti za pronalazenje drugog posla ima puno.Ogunquit je malo mesto koje je smesteno uz obalu Atlanskog okeana, koje je turisitcka destinaci za mnoge amerikance, ali takodje i za kanadjanje jer se drzava Maine granici sa samom Kanadom.

Posto je turisticko mesto, postoji mnogo mogucnosti za pronalazanje drugog posla, sto po restoranima i kaficima, pa sve do hotela i prodavnica,”candy shopova”, pumpi i raznih fast food restorana, kako i u Ogunquitu, tako i u okolini.

Samo mesto je simpaticno i slatko, sa velikom i lepom pescanom plazom. Nekoliko finih kafica gde mogu mladi da izlaze, ali samo do 01 h, onda se sve zatvara. Takodje postoji i bioskop, kao i pozoriste.

Napomenula bih da je ovo mesto veoma popularna destinacija LGBT turista.


Posao: Room attendant – housekeeping,Hanson Enterprises
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:10 Broj sati nedeljno:32-35 Prosek napojnica: 10-50 $ dnevno
Opis poslodavca: Moji poso je bio ciscenje i namestanje soba. Posao nije tako lak, ali je dobar za prvu godinu odlaska, takodje je dobar za one koji ne znaju dobro engelsi jezik, posto je potrebno samo osnovno znanje.
Najbolje je kada je sezona u punom jek ( jul,avgust ), onda gosti ostavljaju bolju napojnicu

Sto se tice drugog posla, radila sam u restoranu The Wild Blueberry ( preporuka: ako neko ide tamo da trazi posao kao server ili baser ) kao hostesa, nije mnogo zahtevan posao, isto je dobar za nekog ko ide prvi put, ali se uglavnom radi na satnicu, bez napojnice.


Share.

Autor: Smiljana Ivanovic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Ogunquit, ME ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Ogunquit, ME ?
American Adventure ima ponude u tom mestu