Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Hampton Inn, Lake Placid, NY, Experience

0

Godina putovanja:2014
Agencija: Experience
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Iskustvo sa Experience agencijem je bilo vrlo pozitivno, prvi put sam isao na ovaj program i od pocetka je bio zaista dobar i iskren odnos prema meni, momci koji rade su bas pozitivni i uvek spremni pomoci i odgovoriti na sva pitanja, takodje je atmosfera u kancelariji kod njih uvek bila bas pozitivna i pored ozbiljnosti u poslu uvek je bilo i sale, izdvojio bih da je agencija organizovala prevoz od aerodroma do mesta u kome sam radio i da je isto organizovala sve oko odlaska, podnosenja zahteva i na kraju dobijanja socijalnog broja, sve preporuke za Expirience agenciju.


Lokacija: Lake Placid, NY
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Lake Placid je jako lepo mjesto, lezi na dva jezera i okruzeno je netaknutom prirodom, klima je jako dobra bez preteranih vrucina tokom leta. Tokom sezone dolazi jako mnogo turista i mogucnost nalazenja dodatnog posla je odlicna, ko god je zeleo i nasao je drugi posao. Ja sam radio 3 posla.


Posao: Breakfast attendant,Hampton Inn
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:10
Broj sati nedeljno:40
Opis poslodavca: Bio sam zaduzen za dorucak u hotelu koji je bio tipa svedskog stola(buffet), moj posao je bio da pripremim hranu, otvorim buffet, konstantno nadopunjujem sve sto je potrebno(hranu,kafu,sokove…), pomazem gostima, zatvorim buffet, pocistim i pripremim sve za sutrasnji dan.


Share.

Autor: M.G.

Ostavite komentar

Sviđa ti se Lake Placid, NY ?
American Adventure ima ponude u tom mestu