Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Hampton Inn, East Windsor, NJ, TEC Novi Sad

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: TEC Novi Sad
Iskustvo sa agencijom: Negativno
Agencija je odlučila da u sred programa mjenja sponzorsku agenciju te nam je otkazan posao par nedelja pred put,pa smo iznova prolazili čitav proces. Takođe, komunikacija sa agencijom nije najbolja jer su neke informacije zadržavali za sebe i nisu bili ažurni pri javljanju. Da nisu angažovali momka iz United Work and Travel Serbia čisto sumljam da bi i otišli u USA.


Lokacija: East Windsor, NJ
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mjesto je malo ali ima dosta prodajnih mjesta, marketa, restorana, kafica i sl. Drugi posao nisam odmah našla ali to me nije obeshrabrilo. Aplikacije sam predavala i iznova obilazila sva mjesta i pitala za posao. Drugi posao sam našla za manje od tri sedmice, a poslije sam i taj promjenila i našla bolji posao. Što se tiče samog posla treba biti realan, otvoren i ne očekivati da će nam se posao sam naći ili da će se pare same zaraditi :))) Prednost ovog mjesta je što je blizu New York-a, Philadelphie, Atlantic City-ja i drugih zanimljivih mjesta. Tamo je sve dostupno i ukoliko imate želju možete obići dosta gradova jer su sve vrste prevoza veoma dostupne.


Posao: Housekeeper, Hampton Inn
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:8,5
Broj sati nedeljno:35
Prosek napojnica: 10
Opis poslodavca: Sam posao i nije pretjerano fizički naporan. U hotelu smo lijepo primljeni i imali smo veliku pomoć i podršku menadžera. Ono što je bio problem jeste šefica koja govori špansko-engelski sa čudnim akcentom i izgovorom. Tražila je da se radi veoma brzo i pri tome je psihički maltretirala sve radnike. Ono što je važno jeste izboriti se za sebe i dati do znanja da znate svoja prava.


Share.

Autor: Biljana

Ostavite komentar

Sviđa ti se East Windsor, NJ ?
American Adventure ima ponude u tom mestu