Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Hampton Inn, East Windsor, New Jersey, Inspirit

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Inspirit
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Momci iz agencije “Inspirit” su zaista odlični u ovom poslu. Uvek su tu za sve što vam treba i ukoliko imate bilo kakvih nedoumica oni će vam pojasniti i reći iskreno šta misle u vezi sa određenim ponudama. Takođe, za vreme boravka u USA sam komunicirala sa njima za sve problemčiće koji su se javljali tokom programa, tipa gde da tražimo drugi posao, na koji način, neke nedoumice u vezi sa ispunjavanjem papira i sl.


Lokacija: East Windsor, New Jersey
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Negativno
Što se tiče dodatnog posla, mi smo imale problem jer smo došle polovinom juna kada je sezona uveliko počela jer tamo već rade američki studenti. Takođe, satnice u ovom delu Amerike nisu nešto visoke tako da se ne može zaraditi neka veća količina novca. Mesto je malo, nema nekih dešavanja niti mesta za izlaske i provod. Ono što je dobro jeste što se nalazi blizu NY, Atlantik sitija, Filadelfije i Vašingtona. Klima je slična kao i kod nas. Ono što je nama ovde takođe smetalo jeste veliki broj Meksikanaca koji ne znaju engleski pa morate znati i španski ( na svu sreću mi smo znale), a sa druge strane oni su velika konkurencija što se tiče poslova. Jeftina radna snaga a efikasna.


Posao: Housekeeping and breakfast attendant,Hampton Inn
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Satnica:8,5 Broj sati nedeljno:35 Prosek napojnica: 10
Opis poslodavca: Bilo je zaista i dobrih i loših strana. Radilo se dosta, a satnica nije bila bog zna šta. Generalni menadžer je bio super kao i direktorka hotela dok je šefioca bila katastrofa. Stalno nas je forsirala kako moramo brže i više da radimo. Prvh mesec i po sam radila housekeeping (od 9h do 4h) dok su me posle prebacili na doručak jer nisu imali dovoljno radnika pa sam sam radila na doručku. Tad mi je bilo ok. Imala sa jedan obrok. Radila sa od 5h ujutru do 11h i nakon toga sam slobodna.


Share.

Autor: Nedeljka

Ostavite komentar

Sviđa ti se East Windsor, NJ ?
American Adventure ima ponude u tom mestu