Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Ghirardelli Chocolate Company, Chicago, Illinois, Prestige

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Prestige
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Odlična saradnja, dobra ponuda poslova i u velikim gradovima i u manjim mestima. Iako sam se prijavio prilično kasno na program (krajem marta ako ne i u aprilu) uspeo sam da dobijem fenomenalan posao.


Lokacija: Chicago, Illinois
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Čikago je veliki i lep grad, ima fenomenalan downtown, parkove, plaže na jezeru Mičigen i bezbroj atrakcija… Leto je toplo, dosta slično kao u Beogradu. Opasni krajevi su u južnom i zapadnom delu grada, dok su severni deo i centar skroz okej. Drugi posao sam radio u Boucher Brothers kompaniji za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki na plaži koji nam je preporučila sponzorska agencija jer nam je opao broj radnih sati na prvom. Ko je uporan, može da nadje drugi posao.


Posao: Fountain, Busser, Greeter, Stocker, Dishwasher, Cashier, Ghirardelli Chocolate Company
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:10 Broj sati nedeljno:30 Prosek napojnica(sedmično):
Opis poslodavca: Posao je u prodavnici čokolade i sladoleda na odličnoj lokaciji u centru grada. Raspoređivali su nas na različite pozicije, najbitnije dužnosti su pravljenje sladoleda i šejkova, služenje sladoleda mušterijama i brisanje stolova, dočekivanje mušterija na vratima, pranje sudova, itd… U početku sam imao stabilan broj sati, ali se u međuvremenu otvorila još jedna prodavnica nedaleko od prve, tako da je nama koji smo u nju prebačeni opao broj sati. Sve u svemu Girardelli je velika kompanija i veoma je zanimljivo raditi sa čokoladom i sladoledima…


Share.

Autor: Andrija Pavićević

Ostavite komentar