Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Funnel Cake Factory, Rehoboth Beach, Delaware, Karavan Travel

0
  Godina putovanja: 2015
  Agencija: Karavan Travel
  Iskustvo sa agencijom: Neutralno
  Dosta su komplikovani i pomalo neorganizovani. Medjutim, definitivno pozitivan dojam bih ostavila agenciji u Banjoj Luci jer je djevojka koja tamo radi, Vasilija, bila od oooogromne pomoci svima nama. Cak i van radnog vremena se dopisivala sa svima nama i smirivala nas pred viziranje, itd.


  Lokacija: Rehoboth Beach, Delaware
  Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
  Mali gradic u kom sve i svakog upoznate za dvije sedmice ako zelite. Nema poreza, sve se moze jeftino naci, puno je prodavnica i, naravno, outleta. Iskreno, danas sam se vratila kuci, a sutra bih ponovo otisla u Rehoboth. Nema sigurnijeg i prijatnijeg gradica za zivot. Svaku noc sam sama pjesacila ili vozila bicikl do kuce bez imalo straha. Ljudi ne zakljucavaju kuce uopste.
  Sto se drugog posla tice, bukvalno na svakom cosku se moze naci! Kakav god posao hocete, naci cete ga. I nema stida: idete od vrata do vrata i pitate menadzere ima li posla.
  Da ne duzim previse, posto bih roman mogla napisati, mozete mi se obratiti za informacije na https://www.facebook.com/jelena.jeca.galic


  Posao: Cashier, Funnel Cake Maker…,Funnel Cake Factory
  Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
  Satnica:$8.5 Broj sati nedeljno:45+ Prosek napojnica: $15
  Opis poslodavca: U sustini, ovo je kao rad u brzoj hrani. Nimalo naporan posao, bar ne za mene. Stalno sam bila sa musterijama, upoznala milion ljudi, itd. Poslodavac mi je bio odlican, izlazio mi u susret kad god mi je trebalo. Davao mi je i do 80h sedmicno kad sam trazila, a posto sam bila jedina starija od 21, svaki dan me je pustao ranije s posla da se stignem spremiti i izaci negdje. Vise informacija mozete dobiti na https://www.facebook.com/jelena.jeca.galic


Share.

Autor: Jelena Galic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Rehoboth Beach, DE ?
Student Adventures ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Rehoboth Beach, DE ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Rehoboth Beach, DE ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu