Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Food Lion, Kill Devil Hills, SNAP

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: SNAP
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Sto se tice samog odlaska i papirologije sve super. Malo razocarenje oko same pripreme kada je u pitanju samo mesto odlaska, a vezano za trazenje na prvom mestu smestaja i naravno dodatnog posla bez koga nema vracanja ulozenog novca.


Lokacija: Kill Devil Hills, NC
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Za devojke mnogo lakse do drugog posla,jako tesko naci posao u drugoj polovini juna,krajnji rok za dolazak na ostrva sto se tice drugog posla kraj maja izuzev ako nemate neke preporuke. Nemoguc zivot bez klima uredjaja,jako vlazno i do 98%.
Smestaj: Za studente jako skupo,na nivou Njujorka.Ako vas je 4 u sobi 75 dolara po osobi, za 3 80 po osobi, za dvoje 90 a solo 100,cene su na nedeljnom nivou i svuda su iste,kao da su se svi dogovorili.


Posao: Stocker,Food Lion
Iskustvo sa zaradom: Neutralno
8,75$/h,oko 30-35h/nedeljno
Opis posla: Kako god da radite isto je,bitno je da radite. Klasicna kompanija kao kog nas gde svako prebacuje odgovornost na druge. U restoranima je susta suprotnost.


Dodatni komentar/savet/napomena: Za sve sto vam treba vezano za svestaj i dodatni posao mozete naci na sajtu CRAIG LIST. Ako ste u mogucnosti,ponesite lap top,to vam je jedini prozor u svet. Pozeljno je nabaviti i mobilni telefon,preporucujemo firmu NET10,za 25$ dobijate 750min za mesec dana. Kod njih je telefonija malo drugacija tako da je ne bitno da li vas zovu ili vi zovete uvek vam skida minute. Karticu dobijate uz telefon,znaci morate da kupite telefon,ali to nije problem, najjeftinije cete naci za 30$. Pokusajte da se resite(prodate) telefon pre nego sto krenete nazad jer ne mozete da ih prebacite na nasu mrezu. Ako budete zeleli tamo da promenite telefonsku kompaniju morate kupiti novi telefon.


Nikola P.

Share.

Autor: Nikola P.

Ostavite komentar

Sviđa ti se Kill Devil Hills, NC ?
American Adventure ima ponude u tom mestu