Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Continental pools, Waltham, Massachusetts, Work Abroad

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Work Abroad
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Agencija je ispostovala sve sto je dogovoreno u Beogradu. Ono sto je meni bilo najbitnije to je da ne spavam na dusecima na naduvavanje kao kod ostalih nego dobijamo normalan krevet, kao i obuka koja se ne placa dodatno, a kad sam se raspitivao po ostalim agencijama trzili su cak do 250$. Ono sto je takodje bitno, ljudi iz agencije su sa vama i u USA i sta god imate da pitate mozete ih tamo kontaktirati, veoma su korektni i sve je zagarantovano osim vize normalno. Ono sto me je odusevilo posebno to je prevoz koji oni obezbedjuju od aerodoroma do apartmana i nazad. Svaka cast stvarno.


Lokacija: Waltham, Massachusetts
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto je sjajono nije pustinja na kakva smo navikli u americi, dosta je urbano i sve sto je potrebno je u blizini. Do centra Bostona treba oko pola sata sto je drugi najblizi “grad”.


Posao: Lifeguard,Continental pools
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:9 Broj sati nedeljno:50 Prosek napojnica:
Opis poslodavca: S’ obzirom da ste ceo dan na bazenu imate dosta vremena da upoznate nove ljude i ostvarite neke kontakte. Poslodavac je stvarno dobar i sve ispostuje. Plata nikada nije kasnila i uvek je isplaceno onoliko sati koliko ste zaista radili. Posao ne zahteva preteranu fizicku aktivnost pa ste u stanju da radite jos nesto posle ovog. Ali kompanije zahteva visok nivo profesionalnosti zbog cega je i medju najboljima sto se tice spasioca.


Share.

Autor: Rafa

Ostavite komentar

Sviđa ti se Waltham, MA ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu