Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Continental Pools, Rockville, Maryland, Work Abroad

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: Work Abroad
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Regruteri iz agencije su ljubazni, uvek dostupni za sva pitanja i pomoć oko pripreme za put. Trude se da studentima obezbede najbolje, i realni su oko predstavljanja uslova i očekivanja na poslu i generalno životu u Americi.


Lokacija: Rockville, Maryland
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Negativno
Rockvill je lep gradić u kome imate dosta radnjica za kupovinu krpica i svakakvih stvarčica, ali isto tako i marketa za snabdevanje hranom. Sam po sebi je dosta miran i nema mogućnosti za izlaske, ali s obzirom da je D.C. na samo nekih 20-30 min metroom, to je odlična mogućnost. Tamo se nalaze svi klubovi i noćni život može da bude jako zanimljiv. Ono što je dobro, jesu okupljanja i žurke koje organizuju sami studenti čiji se apartmani nalaze na relativno maloj udaljenosti. Ljudi su uglavnom fini, naravno uvek postoje izuzeci. Klima je relativno slična našoj, ali kiše i grmljavina mogu da budu česti. Što se tiče dodatnog posla, tu se uglalvnom bolje snalaze muškarci koji imaju mogućnost rada u noćnim klubovima kao obezbeđenje. Za devojke zavisi, ako su na svom primarnom poslu zauzete od ujutru do uveče, tehnički nemaju vremena za drugi posao. Mada, ako se potrude mogu da rade kao hostese, takodje u klubovima, ili da čuvaju decu. Spasioci na bazenima mogu da iskoriste mogućnost davanja časova plivanja ili da drže neku zumbu (za šta vam i nije potrebno neko znanje ili licenca, samo pitate neke bakice koje zele da ostanu u formi da li su zainteresovane 🙂 ).


Posao: Lifeguard- spacilac,Continental Pools
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:7.25 – 8 $
Broj sati nedeljno:50-60h
Opis poslodavca: Održavanje čistoće bazena i nivoa hemikalija u vodi, proveravanje pumpi i pritiska, negde i održavanje toaleta, što zavisi od bazena. Konstantno nadgledanje gostiju u vodi i na samom deku, radi bezbednosti i sprečavanja nezgoda.


Share.

Autor: Jovana Maksimovic

Ostavite komentar

Sviđa ti se negativno ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu