Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Community Pools Service Inc., Frederick, MD, Experience

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Experience
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Prijatno osoblje, krajnje ljubazni i uviđavni, s tim što su od samog početka obećavali neke stvari koje ne zavise od njih lično, što je potpuno nepotrebno i određene informacije koje su sigurno imali, nisu podelili sa nama, te smo iste dobili tek po dolasku u SAD.


Lokacija: Frederick, MD
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Mesto je prilično izolovano i ne postoji izgrađena metro linija do Vašingtona, već se mora koristiti Marc train koji je vrlo nepouzdan s obzirom na to da je u pitanju commuter rail, a shodno tome je i sam red vožnje ograničen. Što se samog prevoza u Frederiku tiče, treba dobro proučiti gde je kojem autobusu početna stanica i u koliko sati jer ih dosta ide na približno sat vremena.
Centar gradića je simpatičan, obiluje raznim muzejima vezanim za Američki građanski rat, raznoraznim kafićima i restoranima, ali i monoton jer je uglavnom sve otvoreno do 21/22h radnim danima i vikendom do 2 ujutru.
Kad su ljudi u pitanju, u 90% slučajeva su vrlo fini i komunikativni i preovladavaju porodice s decom. Tu živi i dosta Hispanaca koji ne znaju ni reč engleskog, što je umelo da pokvari sveopšti utisak budući da su često vrlo prosti i napadni. Sve u svemu, jedno vrlo prosečno američko predgrađe od oko 67 000 ljudi, pa šta ti zapadne! 🙂


Posao: Lifeguard,Community Pools Service Inc.
Iskustvo sa poslodavcem: Negativno
Satnica:8.50$ Broj sati nedeljno:48-60 Prosek napojnica: 0
Opis poslodavca: Jako su neorganizovani i neprofesionalni. Nisu plaćali spasioce prekovremeno (bar ogranak u Merilendu) iako je u ugovoru naglašeno da je to obavezno. Kad god bismo pokušali da pričamo s njima o ovome, nikad niko nije umeo/hteo da pruži konkretan odgovor zašto. Online raspored je bio sve sem ažuran, te smo bili prinuđeni da zovemo staffera svaki dan ne bi li saznali lokaciju na kojoj bi radili sutradan. Dešavalo bi se da internacionalnim spasiocima pripišu bazen koji bi bio udaljen više od sat vremena bajsom praveći se kao da je sve u redu, a kad bi nas supervizori/asistenti regionalnih menadžera lično odvezli do istih, čekali bismo ih i po sat vremena nakon završenog posla kako bi nas vozili još oko 50ak min do apartmana.
Daleko od toga da je zarada katastrofalno niska, pogotovo u kombinaciji sa dodatnim poslom, nego jednostavno sam mišljenja da nije vredno cimanja i da postoje mnogo organizovanije kompanije za koje se daleko više isplati raditi.


Share.

Autor: Milica

Ostavite komentar