Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Community Pools, Alexandria, Virginia, Experience

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: Experience
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Bio sam u par agencija pre nego sto sam otisao kod njih.
U par reci – kod njih se jednostavno osecate kao sa porodicom, kao kod kuce, i oni su najrealniji i najobjektivniji, nece vam obecavati vile i gradove, vec sve do detalja kako i jeste.


Lokacija: Alexandria, Virginia
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Mogucnost nalazenja drugog posla nije ogromna, jer je to mesto kao bilo koji drugi NEturisticki grad, dakle sa stalnim stanovnistvom. Mada, mogucnost nalazenja drugog posla postoji, to sam video druge godine kada sam otisao u isto mesto.
Mesto je na par milja od centra Washington DC-ja, tako da je vrlo blizu raznim pabovima, klubovima, mestima za izlazk generalno, kao i mnogim muzejima, spomenicima, i slicno.Da ne spominjem Capitol Hill ili Belu Kucu.
Takodje, na sve strane su veliki marketi za sve potrebne namirnice, a i ima i trznih centara za soping. Prevoz je pristojan, nije cesto, jer ga oni ne koriste mnogo, ali je uvek tacan i sjajan. Ko god bude u mogucnosti (da mu posao nije daleko) preporucujem da koristi bajs. Novi bajsevi su tamo oko 80-90 dolara. A polovan dobar se nadje i za 30ak. Neki od vas ce i pesaciti. Metro je takodje prisutan i obicno nije predaleko od vaseg stana.


Posao: Ligefuard, Community Pools
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:8 Broj sati nedeljno:45 Prosek napojnica: 0
Opis poslodavca: Eee sad ono najbitnije.
Za spasioca ide onaj ko ne zeli mnogo novca i ne zeli tezak posao.
Pozitivne strane: Dosta slobodnog vremena, mogucnost da se PREPREPREodmorite, odlican ten, popravljanje plivackih vestina, drugi posao na mestu prvog u smislu mozete da dajete casove plivanja(ako to vasa kompanija dozovljava ili ako budete PAMETNI pa ne prijavite i uzmete pare sebi, mali rizik nosi sa sobom, morate da budete dobri sa onima koji dolaze na bazen, sa vasim gostima), zatim SJAJAN je posao za vezbanje jezika, samo ako niste cutljivi imacete izuzetan kurs engleskog besplatno, naucicete jezik hteli ne hteli, zatim posao traje svega 3, 3 ipo meseca, imate dosta vremena i da putujete i da stignete nazad da dajete ispite.
Mane: Zarada je tolika da pokrije troskove, da kupite sebi neke stvari, i da vam ostane nesto sitno preko , ako imate srece sa bazenom i radnim satima, mozete i solidno da zaradite. Takodje, ako niste pricljivi, ili stalnor adite sami, ili imate neke lose goste koji nisu za komunikaciju posao je vrlo dosadan, po 7,8…12 sati na suncu, tj. ispod suncobrana provedete i samarate se. Telefon uglavnom nije dozvoljen, mada ono kao moze, ali ipak ce vam biti dosadno ako radite sami a gosti su vam antikomunikativni.


Share.

Autor: Goran Kliska

Ostavite komentar

Sviđa ti se Alexandria, VA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Alexandria, VA ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu