Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Cliffside beach club, Nantucket, Inspirit

2

Godina putovanja: 2015
Agencija: Inspirit
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Saradnja je bila odlična. Iako je sponzorska agencija otkazala poslove za ND, brzo su nam našli druge poslove u Idaho. Meni su pomogli da nadjem posao na Nantaketu kad sam obavestio poslodavca u Idaho da dajem otkaz. Preporučujem. OVO JE JEDNA OD MALOG BROJA AGENCIJA KOJA ĆE VAM ODGOVORITI NA EMAIL U TOKU DANA!!! To se ceni najviše.


Lokacija: Nantucket, MA
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto je predivno, doduše sezona traje oko dva meseca, i ima puno vetrovitih i kišovitih dana, ali je sveopšti utisak odličan. Poslova ima uvek za uporne, i za smarače. Promenio sam 5-6 poslova. Od landscaping-a do bookkeeper-a.


Posao: Beach guy,Cliffside beach club
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:$11-$25 Broj sati nedeljno:80h-110h Prosek napojnica: $250-$300
Opis poslodavca: Odličan posao. Broj sati zavisi od vremena. Kad imate dodatne poslove gde možete otići kad želite, ovaj posao je savršen!


Share.

Autor: Boban P.

2 Comments

  1. Bobane, jel ti poznato zašto je sponzorska agencija otkazala poslove za ND? Ja sam mislio sa se prijavim preko ove agencije jer su u ponudi imali najviše poslova za ND.

    • Zato sto je propala. Naftni bum se odjednom zavrsio, svi se sele odatle, posla nema, satnice ni blizu kao nekada. Kako cujem ovi sto su otisli tamo ove godine nisu uopste dobro prosli, a jos im za Dakotu naplatili 100 dolara vise.

Ostavite komentar

Sviđa ti se Nantucket, MA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu