Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Cliff Side Hotel, Nantucked, Inspirit

2

Godina putovanja: 2012
Agencija: Inspirit
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Momci u agenciji su zaista divni u bilo koje doba dana i noci tu su za vas, kada ste hiljadama kilometara daleko od svoje kuce oni se brinu o vama. Izlaze u susret svim studentima i uvek su spremni da se maksimalno posvete i odvoje vreme za vas. Realni su jer su i sami prosli kroz “Amerika” iskustvo i apsolutno znaju da daju prave savete i sugestije. Moje iskustvo sa ovom agencijom je bilo pozitivno u toj meri da kada sam otisla tamo imala sam osecaj kao da sam vec bila u Ameici (iako mi je to bio prvi put) zato sto su se momci iz agencije zaista potrudili da mi objasne sve. Svakome preporucujem INSPIRIT agenciju i zelim da kazem da imaju najbolje ponude u Novom Sadu.


Lokacija: Nantucket, Massachusetts
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Nantucket je elitno ostrvo izmedju dva predivna grada Bostona i Njujorka. Mogucnost nalazenja drugog posla je visoka jer je mesto kompletno turisticko i u jeku sezone ima izuzetno mnogo turista, nocni zivot je drugaciji nije kao u Novom sadu i Beogradu ali ima svoje cari 🙂 sto se tice klime imaju cetiri godisnja doba ali velika razlika je da leti nisu jako velike vrucine jer ste okruzeni okeanom i plazama ! 🙂 Jedino sto moze malo da smeta je povecana vlaznost u odredjenom periodu.
Smestaj: Smestaj nam je obezbedila agencija. Bio je u sklopu hotela u kome smo i radili sto je bilo ODLICNO jer cim izadjemo iz kuce mi smo na radnom mestu. Smestaj smo placali 75$ nedeljno sto je jako jako jeftino jer je prosek placanja smestaja na ostrvu 150$! Jeftiniji smestaj od naseg nije postojao.


Posao: Housekeeping/Breakfast, Cliff Side Hotel
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
11-12$ broj sati 35/ned
Opis posla: ustanesm – doruckujem – odem na dorucak u hotel spremim sve za prijem gostiju – manje vise presedim celu smenu – ocistim kuhinju kasnije – odem da se odmorim – odmaram sat vremena – spremim se za drugi posao – kada zavrsim odem kuci i na spavanje 🙂 to je jedan radni dan ali naravno imate i slobodne dane koji su ispunjeni druzenjem, kupaljem, suncanjem, odmaranjem…. jednom recju uzivanjem na rajskom ostrvu 🙂


Dodatni komentar/savet/napomena: Savet : Dobro proverite agenciju preko koje idete
Preporuka : INSPIRIT TRAVEL


Tamara P.

Share.

Autor: Tamara P.

2 Comments

Ostavite komentar

Sviđa ti se Nantucket, MA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu