Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Chula Vista Resort, Wisconsin Dells, WI, GPA

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: GPA
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Odlična saradnja i sve pohvale za GPA agenciju. U ponudi imaju veliki izbor poslodavaca i radnih ponuda. Jako su ažurni i posvećeni ovom studenskom programu.Od same prijave na program, preko orijentacija, aplikacije za vizu, razgovora u ambasadi, pa sve do samog polaska. Sve informacije koje su mi dali bile su pouzdana i tačne i na sva moja pitanja dobio sam detaljne odgovore i uputstva.
Svima bih preporučio ovu agenciju zato što imaju iskustva i dobru istoriju i definitivno ću se ponovo prijaviti i putovati preko njih.
Ovom prilikom im se zahvaljujem i pozdravljam, puno sreće i uspeha u daljem poslovanju.


Lokacija: Wisconsin Dells, WI
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Wisconsin Dells je predivan turistički gradić, koji se nalazi 4 sata vožnje vozom ili bus-om severno od Chicago-a. Priroda je predivna, sa puno jezera, divnom rekom i puno zelenila. Prostire se na velikoj površini, sa puno rezervata, otvorenih i zatvorenih aqua prkova, kao i zabavnih parkova, restorana. Što samim tim postoji velika mogućnost da nađete još dodatnih poslova. Sezona počinje od 15 Maja i traje do 01 Septembra. Moja preporuka je da počnete od 01 Juna do 01 Septembra.


Posao: Concessions and Events Worker,Chula Vista Resort
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:7,25 $ Broj sati nedeljno:35-45 Prosek napojnica: 18-20%
Opis poslodavca: Rezervat se nalazi 3 milje od samog centra grada, što je nekih 10 minuta vožnje kolima ili 30 minuta vožnje biciklom. To je malo nezgodno, ako nađete drugi posao u centru grada. Poslodavac nam je uvek nudio dodatne poslove u okviru samog rezervata i to nam je računato kao prekovremen rad i plaćen je znatno više.
Moj posao je bio u restoranu brze hrane u sklopu Aqua parka. Imali smo više pozicija i više različitih radnih zadataka. Uglavnom rade mladi, studenti iz svih krajeva sveta. Što je stvarno veliko pozitivno iskustvo da se usavrši jezik i steknu novi kontakti i poznanstva.
Radni zadaci su bili od čišćenja, pranja i poliranja kuhinje, picerije i lobija, preko pripreme hrane i pića, prodaje u samom restoranu, kao i dostava u sklopu rezervata.
*Raspored smena i pozicija se uvek menjao, bilo bi dobro ako vam menadžer izađe u susret i fiksira smenu, da radite pre ili posle podne.
Dodatni poslovi su uglavnom bili:
Pomoć u glavnoj kuhinji u centralnoj zgradi hotela (radni zadaci su bili mašinsko prenje sudova, priprema hrane).
Banketi, to su uglavnom bile proslave, svadbe, priredbe, učenički i studenski kampovi (radni zadaci su bili priprema i postavljanje opreme, serviranje hrane, čišćenje i rasklanjanje svega).
*Poslovi nisu teški, nemojte imati velika očekivanja, već budite uporni, istrajni i vredni.
*Komunicirajte sa ljudima, nadređenima i menadžerima, nemojte se stideti da pitate za dodatne poslove i pomoć.
Smeštaja, kod ovog poslodavca, nije nešto posebno. Zadovoljavajuće je. Što se tiče ishrane, postoji kantina za zaposlene, gde ima veliki izbor kuvane hrane i jako je jeftina.
Dobro pročitajte i proučite ponude i pozicije, kao i mesto gde idete, imate jako dostupne i sve detaljne i pouzdane informacije na internetu.
*Ne bih vam preporučio da radite na poziciji Park Services i Lifeguard kod ovog poslodavca.


Share.

Autor: Dušan

Ostavite komentar

Sviđa ti se Wisconsin Dells, WI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu