Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Chatham Bars Inn, Chatam, MA, GPA

2

Godina putovanja: 2015
Agencija: GPA
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Svaka pohvala za agenciju. Prvobitno sam hteo da idem na Aljasku medjutim, nakon konsultacija sa zaposlenima u agenciji, ipak sam se odlucio za Cape Cod. Tu su bili za sve sto mi je bilo potrebno, imali su odgovor na svako pitanje, i posebno cenim to sto su bili iskreni.


Lokacija: Chatam, MA
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto je vrhunsko, za one koji hoce da rade i zarade. Brdo posla, a nedovoljno radnika, drugi posao imate sigurno, ako pocnete odmah da ga trazite.
Inace je mesto malo, napravljeno za matorce. Mirno je, sigurno i nocni zivot je jednak 0 (nuli)! Postoje dva bara (ja sam radio u jednom od njih) koji rade do 1h i to je to. Ima J1 zurki, koje su meni licno bile katastrofa.
Plaze, jezera, priroda generalno je prelepa.


Posao: Busser, food runner,Chatham Bars Inn
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:6 Broj sati nedeljno:Preko 60 Prosek napojnica: 300 nedeljno
Opis poslodavca: Iskreno, uopste nisam bio zadovoljan poslom. Ja sam konkretno radio u Stars-u, koji je fine dinning restoran u CBI. Radili smo vise(vremenski) od ostalih koji su bili u drugim restoranima, a zaradjivali smo manje od njih. Dok su ostali manje-vise zavrsavali oko 10, 11h PM, mi smo zavrsavali u 00.30, 01.00h AM. Cak su nas serveri za prvu platu zakinuli oko 400$, ali to je vec druga prica.
Pozitivnu ocenu sam dao jer je ipak zarada bila dobra, vise nego sto sam ocekivao pre dolaska u USA. I menadzeri su bili tu da nas saslusaju ako nista drugo, tako da je sve u svemu bilo ok.
E sad, ako mozete, najbolje je da radite kao serveri. Oni uzimaju najvise novca, a rade isto ili manje nego ostali. Ja sam na druga dva posla bio server, i za dorucak sam uzimao oko 100-150$ dnevno, a za vece od 150 do 600$!

I jos jedan savet za smestaj: NIKAKO NE IDITE U MOTEL, TO MESTO JE RASPAD, A UBEDLJIVO SU NAJSKUPLJI!!


Share.

Autor: Ivan

2 Comments

  1. Koga ti lazes da si zaradjivao 600dolara i jednoj smeni to je nemoguce to je previse para pa covece menadzeri imaju platu oko 4000 mesecno a ti kao student kao zaradis 600dnevno. Pa da radis kao igracica u striptiz baru nebi toliko para uzeo za vece.

  2. Kakva je organizacija na samom poslu, da li postoji raspored kad tačno radiš i kako su raspoređene smene?
    I kakva je mogućnost da se uklopiš sa drugim poslom? 🙂

Ostavite komentar