Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Castle Hill Inn, Newport, RI, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Positivno
Sve je ispostovano i zavrseno na vrijeme. Prosle godine sam isla preko Karavana na full program, ove godine na self.


Lokacija: Newport, RI
Iskustvo sa lokacijom:Positivno
Grad sam vec opisivala u prethodnom iskustvu, stvarno je lijepo mjesto, popularna turisticka destinacija, uglavnom dolaze porodice u toku sezone.
Za smjestaj je malo nezgodno ako vam ga poslodavac ne obezbjedjuje, u Newport dolazi dosta studenata iz Irske i imaju svoju grupu na fejsu gdje cesto traze cimere, pa jedino sto mogu da predlozim je da se razmotri ta opcija. S tim da su skloni pravljenju zurki, kako sam ja stekla utisak.


Posao: Breakfast server, busser, Castle Hill Inn
Iskustvo sa poslodavcem: Positivno
Opis poslodavca: Dvoumila sam se da li da pisem iskustvo ponovo jer sam na istom mjestu radila i prosle godine, ali eto, mali update, tek da bude realna slika.
Kao breakfast server je prosle godine satnica bila 12$, ove godine su za sve koji su tek poceli da rade dali satnicu 10$, a samo nama koji smo tu drugi put ili za stalne radnike je ostala 12$. Baksisa bude, ali kako nije obavezan, to zna biti od 5 do 25$ dnevno, nekad nista. U poredjenju sa drugim poslom koji sam radila u prodavnici za 10,50$, a koji je bio nezamislivo laksi, nisam sigurna da je dovoljno placeno. Plus sto su se trudili da nas kuci posalju sto ranije, cim prodje guzva, ostave samo par ljudi da raspreme sve. S te strane nije dobro jer radis za satnicu, a gledaju da ti skrate broj sati i da ne placaju vise nego sto moraju. S druge strane je dobro jer se zavrsi ranije, do 12 recimo, i onda se ima vremena za drugi posao.
Kao busser sam zaradjivala izmedju 30 i 60 po smjeni. Satnica 6$. Bilo je bolje nego prosle godine iz razloga sto se nisam toliko trudila. Radila sam koliko mora i koliko treba, a ne koliko mogu, iz prostog razloga sto nije fer da odradim najveci dio posla, kad ne dobijam vise nego server.
Nekoliko puta sam radila i kao server. Imala sam oko 110-120$ po smjeni, uz satnicu od 3,96. Sigurno da je moguce i vise uzeti kao server, ali kako nisam redovno bila na toj poziciji, ne bih znala kakav je neki prosjek zarade.


Share.

Autor: Tea

Ostavite komentar

Sviđa ti se Newport, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu