Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

BJ’s on the Water, Ocean City, MD, Experience

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Experience
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Pozdrav za lepotice i najvrednije devojke Milanu i Kristinu. 🙂 Al ajde da pohvalim Đoleta i Jovicu,ekipa iz Beograda,takođe Biljanu iz Novog Sada i Gorana i Slavena iz Bosne.Super agencija,preporučujem svakome!


Lokacija: Ocean City, Maryland
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Ocean City je turističko mesto,uglavnom porodično sa puno restorana,hotela,dobrih mesta za noćni život,zabavnih parkova itd.Dodatni posao se može naći.Takođe, ima dosta studenata koji dolaze iz Evrope da rade preko leta. Plaža je peščana,duga 11km, okean odličan za kupanje. Pravo mesto ako hocete da radite i da se provodite. Minimalna satnica u celom Maryland-u je 8.25$.

ocean-city-md-work-and-travel

ocean-city-md-work-and-travel


Posao: Prep cook, busser, host, BJ’s on the Water
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica: Broj sati nedeljno: Prosek napojnica(sedmično):
Opis poslodavca: Prep cook 8.5$ 35-40 sati nedeljno, pripremao jela, što morsku hranu što mesište 🙂 Nije ništa teško. Busser 3.5$ plus tips, 25-30 sati nedeljno, to je pomoćnik konobara,u smislu kad gosti napuste stolove, pokupiti čaše, tanjire, prebrisati sto i donositi led u bar. Host 8.25$ 15-30 sati nedeljno, ono kad prihvatiš najbrutalniji, najlakši posao hahaha, gazdarica kaže, lepo je imati jednog hosta i 4 hostese, hoćeš?HOĆU! 😀 Posao je da se javljaš na telefon, dočekuješ goste, vršiš prijem i smeštaj istih u salu ili baštu restorana. 🙂 Svi u restoranu su super, od radnika do menadžera, sve do samih vlasnika koji rade svaki dan sve što je potrebno.

PHOTOS | MARKO ĐURĐEVIĆ

ocean-city-party-work-and-travel

PHOTOS | MARKO ĐURĐEVIĆ


Share.

Autor: Marko Đurđević

Ostavite komentar

Sviđa ti se Ocean City, MD ?
Karavan Travel ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Ocean City, MD ?
American Adventure ima ponude u tom mestu