Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Bacara Resort & Spa, Santa Barbara, CA, AYUSA

2

Godina putovanja: 2014
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Agencija je odlična, imaju sjajan odnos sa studentima. Pomognu oko svakog problema, i na vrijeme sve rade. Veoma sam zadovoljna agencijom.


Lokacija: Santa Barbara, CA
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Mjesto prelijepo, grad na okeanu, savršena klima, temperatura ne prelazi 30 stepeni, vjetrić sa okeana pirka uvijek, uslovi za rad – savršeni.
Drugi posao: nisam imala, jer nisam ni tražila. Hotel u kom smo radili je bio daleko od grada, pa nisam baš mogla da putujem svaki dan na drugi posao po sat vremena. + nije nam ni trebao drugi posao, jer su nas sasvim korektno plaćali.


Posao: Pool server, Bacara Resort & Spa
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:9 Broj sati nedeljno:40 Prosek napojnica: 100-150$ dnevno, a kad nije gužva oko 80-90$
Opis poslodavca: Jako cijene svoje radnike i čine sve što mogu da se osjećaju dobro na poslu, što radnika, jelte, odmah čini boljim.
Opis posla: Pozdravljanje gostiju, uzimanje narudžbi za hranu i piće na bazenu i odnošenje pića (hranu nose food runneri).


Share.

Autor: Maja Lazić

2 Comments

  1. Aleksa Soldatic on

    Zdravo,

    Prijavio sam se ove godine i voleo bih da idem u santa barabaru, ali me interesuje da li ti hotel nudi smeštaj i da li možda znaš nekog ko je našao drugi posao? 🙂
    Unapred hvala

  2. Hej, mogu li te zamoliti da mi se javis na mail ako vidis ovo? Zeljela bi se prijaviti za posao tamo pa me zanimaju jos neke informacije 🙂

Ostavite komentar