Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Aquarius motel, Old Orchard Beach, Maine, Experience

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Experience
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Najefikasniji, najpristupačniji, preljubazni, dostupni u svakom trenutku. Prezadovoljna sam, kao i svi koje sam upoznala preko agencije.
Na skali od 1-10, recimooo..1000! 😉


Lokacija: Old Orchard Beach, Maine
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Prijatno mestašce. Lepa plaža, duga, uređen centar grada sa 15ak prodavnica, puno brze hrane, mnoštvo motelčića i hotela. Nema puno mesta za izlazak, 3-4 kafića, i jedna diskoteka koja radi do 1 am. Ako radite dva posla, i više nego dovoljno za dobar noćni život. 🙂 Svi su ljubazni, neverovatna kultura u saobraćaju. Postoji jedna lokalna banka koju preporučujem svima. Maksimalno su ljubazni, ekspeditivni i ne možete ostati ravnodušni na njihovo gostoprimstvo. Ja sam čak odlazila tamo da se oraspoložim pa kao usput da proverim nešto. 🙂
U maju i septembru zna da bude prohladno zato obavezno ponesite dukseve i nešto toplije. Maj i oktobar zahtevaju i jaknu. 😉 Ima dosta vetra, pa čak i kada je temp. oko 35 C, podnošljivo je. Ove godine nije bilo puno kišnih dana, svega 7-8, ali to varira kao i na svakom drugom mestu. Portland je blizu, i tamo možete šopingovati u velikom autlet centru.
Mogućnost pronalaženja drugog posla je solidna, s tim što posle polovine juna već ponestane pozicija, zato tražite čim dođete. Ja sam stigla već 16. maja i ubrzo sam našla drugi posao.


Posao: housekeeping, Aquarius motel
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Satnica:8 + bonus na kraju od 0,5 &/h Broj sati nedeljno:26 – 30 Prosek napojnica: 10 – 20 $
Opis poslodavca: Skoro pa negativno. Nedovoljan broj sati jer je motel mali, a i gazde su non stop ”za vratom”. Čak i posle 3 meseca skoro perfektno odrađivanog posla.

Drugi posao: Palace Playland Park, operater na igrama, supervizor – Najveća atrakcija OOB-a je velii luna park. Deo sa vožnjama i deo sa igrama su dva zasebna odeljka parka. Posao na vožnjama nije težak, dok je na igrama malo zahtevniji. Tokom upravljanja igrama morate stajati i biti spremni na komunikaciju sa gostima u svakom momentu. Ja sam radila drugu smenu, od 5 pa do zatvaranja, obično oko ponoći. Vreme nije fiksirano jer zavisi od vremena i posetilaca. Malo je naporno kada je jako toplo, ali ja pamtim samo lepe trenutke. Ekipa je bila fenomenalna, svi smo se slagali lepo, zajedno sa tri glavna supervizora koji su uvek bili tu za nas. Satnica je 8.5 $ sa mogućnošću da napredujete ako se dobro pokažete. U suštini vam treba puno osmeha i ljubaznosti, na šta gosti najbolje reaguju. Park ne radi kada je jaka kiša ili oluja, ove godine samo tri puta je to bio slučaj. Ovu opciju za drugi posao bih preporučila svima koji žele da usavrše jezik i koji traže fizički manje zahtevan posao.

work-and-travel-amusement-park

work-and-travel-old-orchard-beach

work-and-travel-old-orchard-beach

old-orchard-beach-work-and-travel

PHOTOS | Branislava Stjepanovic


Share.

Autor: Branislava Stjepanovic

Ostavite komentar