Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Applebee’s grill & Bar, Dickinson, Inspirit

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: Inspirit
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Momci iz agencije su nam dali sve neophodne informacije oko polaska na put, i dok smo imali neke problemcice u Americi trudili su se i bili u komunikaciji sa nama tokom celog programa.


Lokacija: Dickinson, ND
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Dikinson je mali grad u Severnoj Dakoti, sat vremena udaljen od glavnog grada Bizmarka. S ozbirom na naftni bum u Dakoti, ima dosta posla, tako da cete dodatni posao naci vrlo lako, dovoljno je aplicirati na 4,5 mesta i neko ce vas pozvati. Nocni zivot i zabavu nemojte ocekivati, sem na kucnim zurkama studenata. Ako ste cvrsto odlucili da radite po ceo dan, ovo je pravo masto. Nema nikakvih posebnih atraktivnosti, pozitivna stvar oko toga je sto nemate gde potrositi novac koji zaradite. Klima je ok, malo je vetrovito i u proseku je oko 25 stepeni preko leta.
Smestaj: Smestaj nam je bio 100 dolara nedeljno. Nismo bas slavno prosli, ziveli smo u nekoj kuci u kojoj su pre nas ziveli Tajlandjani i ostavili su je katastofalnom stanju. Zivelo nas je jako puno na malom prostoru, u nezadovoljavajucim uslovima za cenu koju smo placali, tako da se smo zalili sponzorskoj agenciji konstantno. Vremenom smo se navikli ali svejedno i dalje stojim pri tome da smo preplatili taj smestaj.


Posao: Hostess, Applebee’s grill & Bar
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
10$, no tips, broj radnih sati od 36-40
Opis posla: Moj posao se sastojao iz docekivanja gostiju na vratima, vodjenja tabele smestanja gostiju za stolove, vodjenja liste cekanja, ciscenja restorana, predstavljanja menija, itd. Sve u svemu niti naporno niti tesko, ponekad kada je guzva bude frke i trcanja, ali sem toga, dobra atmosfera je bila uvek i vreme prolazi brzo kada radite lep i zanimljiv posao kao ovaj.


Dodatni komentar/savet/napomena: Ako se odlucite za Dakotu, ocekujte rad rad i samo rad! Ukoliko ste spremni da se odreknete provoda zarad dobre zarade i putovanja posle programa, pa cak i da nesto ustedite i vratite kuci, onda je Dickinson pravo mesto za vas!


Tikily

Share.

Autor: Tikily

Ostavite komentar