Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Anchorage by the Sea, Ogunquit, Maine, Prestige Education

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: Prestige Education
Iskustvo sa agencijom: Positivno
Prezadovoljan sam kako se agencija ophodi prema svjim klijentima. Svi su pravi profesionalci i uvek su bili tu kad mi je trebala neka pomoc.


Lokacija: Ogunquit, Maine
Iskustvo sa lokacijom:Positivno
Mali grad Ogunquit u Maine je pun kafica i restorana gde uvek moze da se nace drugi posao, cak i prvi, posebno na pocetku sezone. Cak i u sred sezone mozes naci neko mesto gde je potrebna pomoc.


Posao: Food Runner/Busser, Anchorage by the Sea
Iskustvo sa poslodavcem: Negativno
Opis poslodavca: Mislio sam da je Anchorage by the Sea resort jedna od najvecih i najpoznatijih u Ogunquit, medjutim sezona za 2016-tu godinu je bila jako slaba. Resort i restoran su stvarno lepi i u oba je broj sati i satnica jako dobra, medjutim, napojnice su mnogo manje u poredjenju sa ostalim mestima. Dao sam otkaz u restoranu posle manje od mesec dana u sezoni i pronasao mnogo bolje mesto za rad. Cuo sam da se situacija sa napojnicama poboljsala kasnije u sezoni, ali moj vam je savet da ne rizikujete i da izaberete dugog poslodavca.


Moj savet je da svi apliciraju na ovaj program jer ne znate sta mozete ocekivati jer nikad ne znate sta moze da se dogodi. Mozete zaraditi 2000 ili 12000 dolara za vreme ovog programa. I ako mozete, nemojte aplicirati samo zbog novca koji cete zaraditi, nego zbog celog iskustva koji nije samo uzbudljivo, prelepo i nezaboravno, i ujedno je velika promena u zivotu. I da, nemojte da zaboravite da putujete koliko god budete mogli. Ko zna kada cete imati sledecu priliku da posetite Ameriku.

Share.

Autor: Predrag Jarcov

Ostavite komentar

Sviđa ti se Ogunquit, ME ?
American Adventure ima ponude u tom mestu