Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

United Work and Travel

Ukupan broj iskustava: 16

15
1
0
Program Prijava Cena programa Dodatni troškovi Ukupno
Self program N/A 850 USD 160 USD (VISA) 1010 USD
Full Program Lifeguard N/A 950 USD 160 USD (VISA) 1110 USD
Full program N/A 1350 USD 160 USD (VISA) 1510 USD

workandtravel.iskustvo.org ne može da garantuje za tačnost cena. Za više informacija o cenema posetite website agencije.

Seacrets Jamaica USA, Ocean city, MD, United work and travel

Roki | Neutralno
U sustini, kad je u pitanju predstavnistvo agencije u SRbiji, sve pohvale. Suzana u Nisu i Aleksandra u Beogradu jako brzo odgovaraju i uvek daju prave informacije tokom procesa prijave. E sad, zena koja radi u OC, Anne Marie Conestabile, koja je sve i svja u UWT za OCean city je jako dvolicna, slatkoreciva i kao uvek je na strani studeanta, ali dok se zestoko ne posvadjate s njom u agenciji ispred svih, tesko da ce vam izaci u susret. U sustini, ni dobro ni lose. Ako idete u OC, dobro procitajte sta potpisujete, kakav ugovor o stanovanju, i na koji period vazi ugovor. Konkretno, kod mene je u ugovoru pisalo da ugovor vazi 5 meseci, a ona je rekla da je to greska i da je ustvari 4, i da zadnjeg dana vize moramo da izadjemo iz kuce. Dosta rasprave s njom bilo oko toga, ali na kraju, mi smo pobedili. I nismo platili nista dodatno :)

Sunset Grille, Ocean City, Maryland, United Work and Travel

Aleksandra Radovanovic | Pozitivno
Ja sam pred sami odlazak u Ameriku, presla u United Work and Travel. Nisam znala nista o njima pre toga, ali sto se tice nasih ljudi, bili su zaista sjajni. Dostupni za sva pitanja i pomoc, u toku celog procesa. Cak i kada smo se vratili, pomogli su nam oko papira za povracaj dela novca od poreza. Za Milana Rajnovica, koji je bio "zaduzen" za nas, imam samo reci hvale i toplo preporucujem. :) Sto se tice ljudi iz agencije u Ocean City-ju, ne mogu bas da kazem da nisu bili okej sto se "tehnickih" stvari tice, ali sto ih manje vidjate i zavisite od njih, bolje za vas.

Stop and shop, Orleans, MA, United Work and Travel

Miljana Vuckovic | Pozitivno
United Work and Travel je zapravo agencija kojoj smo mi bili prepusteni jer je nasa prvobitna agencija nije mogla da odradi ceo proces. U pocetku sam bila bas sumnjicava jer smo prvobitnoj agenciji platili sve sto je bilo potrebno, a onda nam je samo stigao mail da nas preuzima United Work & Travel. Sad iz ovog ugla gledanja mislim da smo imali bas srece da nas preuzme Milan Rajnovic i njegov tim. Navodim Milana zato sto sam ja samo sa njim (kao i moje drustvo koje je krenulo za USA) bila konstantno u kontaktu. Posle intervijua u ambasadi i dobijanja vize mi smo imale samo par dana do poletanja za Ameriku (jer nam je stara agencija organizovala let), od cele grupe samo moja viza nije stigla da se odstampa te je Milan molio da se ubrza proces i samo zbog mog pasosa mislim da je isao do Batajnice (tamo se valjda stampaju vize). Milan nas je ispratio sa aerodroma Nikola Tesla i kada smo stigli u USA kontaktirao nas je da vidi kako smo se snasli i da li je sve ok. Na poslu smo u pocetku imali problem jer nam je poslodavac skida odredjenu vrstu taksi koja se odnosi samo na drzavljanine, tako da nam je Milan dosta pomogao i kod tog. Preko ove agencije ja sam vrsila i povracaj poreza i naravno sve je proslo bez ikakvih problema. U globalu moje misljenje je skroz pozitivno i srdacno bih svima preporucila ovu agenciju.

Candy Kitchen, Rehoboth, Delaware, United Work and Travel

Adela S. | Pozitivno
Sa agencijom United W&T od samog pocetka sam imala lepu saranju kako sa vlasnikom agencije tako i sa agentima prodaje. Uvek suretljivi i dostupni na svako pitanje, zahtev ili molbu. Da idem opet, opet bih birala istu agenciju zbog dobre organizacije i ostalih pogodnosti koje nude.

Kontakt

E-mail office@unitedworkandtravel.rs
Telefon 060/4119779
011/4119779
Social profile_facebook profile_twitter
Adresa Knez Mihailova 21a, TC Milenium, drugi sprat, lokal 104. Beograd
Website    http://www.unitedworkandtravel.rs