Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Snap

Ukupan broj iskustava: 8

5
0
3

workandtravel.iskustvo.org ne može da garantuje za tačnost cena. Za više informacija o cenema posetite website agencije.

Sonnenalp, Vail, Colorado, SNAP

mnamna | Negativno
Nikako ne preporucujem, jako bezobrazni i neprofesionalni pocevsi od vlasnika agencije Zorana. Gledaju kako studentima da uzmu sto vise para, pa su tako meni i drugarici pretili da nam nece dati DS obrazac ukoliko odbijemo da kupimo kartu preko agencije Bravo, sto mi naravno nismo htele, na kraju se sve dobro zavrsilo posle visebrojnih pretnji sa nase strane da cemo ih tuziti ukoliko ne dobijemo ono sto nam po ugovoru pripada. Pomerali su nam viziranje dva dana pred intervju, odugovlacili intervju sa poslodavcima, delili netacne informacije, dobijale smo pretnje od vlasnika agencije i njegove majke, to je samo deo ali svakako nikako nikome ne preporucujem ovu agenciju.

Wicked Restaurant, Mashpee, Cape Cod, MA, Snap

Jelena Ostojić | Pozitivno
Hm pozitivno, što se tiče agencije super je odradila svoj posao, imala sam odličnu komunikaciju i sve vreme sam bila upućena u svaki detalj. S tim što mi se nisu svideli ti ljudi sa kojima organizacija sarađuje oni baš mute... Tako da na kraju nisam otišla na željenu destinaciju.. Ali ne žalim se. Bilo je odlično.

Sonnenalp , Vail, Colorado, Snap

Sofronija | Negativno
U agenciji su bili zaposleni i oni koji nikada ranije nisu bili u USA, a davali su savete, bez ikakvog predhodnog iskustva. Na neki nacin smo uslovljavani da kupujemo karte u Bravo agenciji u Beogradu,jer su verovatno oni imali neki medjusobni deal. Dobili smo obavestenje da nakon isteka radne vize moramo odmah da se vratimo za Srbiju, sto bi znacilo da ne mozemo ostati jos mesec dana koji nam je bio rezervisan za putovanja, navodno je njima stiglo takvo obavestenje iz ambasade. Onda smo mi kontaktirali ambasadu i saznali da to nema veze sa vezom. Da svakako mozemo ostati do kraja dokle nam i vazi turisticka viza.

Kontakt

E-mail programi@snap.st
Telefon +381 (11) 3808245
+381 21 494 436
Social profile_facebook profile_twitter
Adresa Томе Максимовића, Београд 122407
Adresa 2 Ćirplanova 1, Novi Sad, 1. sprat lokal 9
Website   http://www.snap.rs/index.html