Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Admiral’s Flagship, Murells Inlet, South Carolina, Ideas

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: Ideas
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Odlicna saradnja i komunikacija od same prijave na program do povratka nazad na kraju programa. Uvek dostupni i azurni, odgovor na svaki moj mail sam dobijao u roku od max 24h. Posebno bih istakao obuku, tj pripremu za posao i orijentaciju za mesto u koje sam isao koju je agencija organizovala. To mi je mnogo pomoglo da se snadjem u USA.


Lokacija: Murells Inlet, South Carolina
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Malo turisticko mesto na okeanu. Plaza je prelepa i predstavlja pravo mesto gde cete iskoristiti svoj slobodan dan za odmor. Obzirom da ste tamo u letnjem periodu i pored vode, velike su vrucine i velika je vlaznost vazduha. Glavno sredstvo za prevoz za studente je bicikl koji mozete naci veoma povoljno u nekom thrift shop-u. U blizini (10km) je vece turisticko mesto – Myrtle Beach sa odlicnim i velikim izborom bilo za dnevni ili nocni provod. Drugi posao nije tesko naci – preporucio bih da se raspitate u restoranima na Marshwalk-u koji je veoma blizu Admiral’s Flagship-a.


Posao: server, Admiral’s Flagship
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:2.13 Broj sati nedeljno:40-50 Prosek napojnica: 90$ – 190$
Opis poslodavca: Posao servera u ovom restoranu nije zahtevan jer je ovaj restoran organizovan po principu svedskog stola – gosti se sami sluze.(nije vam potrebno prethodno iskustvo da bi ste se snasli na ovoj poziciji). Vas posao je da im uzmete porudzbinu za pice, da sklanjate prazne tanjire i da dopunjujete case sa picima (u USA, gazirana pica se sluze u casi od 0.5l koja kosta npr 2$ i gosti mogu da piju koliko god zele – kada se casa isprazni, server je dopunjuje),kao i da radite naplatu racuna. Dobra stvar je da se radi uvek popodne (od 2,3 ili 4 pa do 9-10) pa cete moci bez problema da nadjete drugi posao koji cete raditi prepodne i necete imati muke sa uklapanjem smena. Menadzer restorana je korektan. Ko se istakne i potrudi da dobro obavlja svoj posao i dnevne zadatke imace priliku da dobija vece stolove (vise gostiju – veci racun – veci baksis) i vise sati. Sve u svemu – lepo iskustvo!


Share.

Autor: D.Milosavljevic

Ostavite komentar