Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Енербејз, Минот, Северна Дакота, Work and Travel Group

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Work and Travel Group
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Испалила их је спонзорска агенција у мају, па су дс-ови каснили, због тога су нам и променили радне понуде, а некима и место. Нешто пред полазак су неки сазнали да је потребан депозит од 500$ за смештај, ја сам чуо од неких који су већ ишли у Минот, али требали су да помену на презентацији (иако они кажу да јесу, нико није чуо). Такође, превоз од Чикага до Минота је требао бити око 100$, а платили смо око 250$, такође обавештени пар дана пред полазак.


Lokacija: Минот, Северна Дакота
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Место је досадно, нема неких знаменитости. Мада кад радиш два фул-тајм посла, свеједно ти је, пошто једва стигнеш да одспаваш неки сат. Имали су поплаву неку пре пар година, па су им све бицикле уништене, тако да је тешко наћи неку половну пре него што оду Тајланђани, Јамајчани и остали, али се може нека наћи у радњама са половним стварима. Нова у маркету кошта око 100$, али није неки квалитет.


Posao: касир,Енербејз
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:10-11$ Broj sati nedeljno:80-95 Prosek napojnica: 0
Opis poslodavca: Први посао у Вендису, 10$/х, преко агенције добио, посвађао се са менаџером Педерсоном, пошто у првој смени нисам могао добити изнад 40 сати, па дао отказ. Браћа Руси су ми опет урадили папире у неком хотелу, око 50 сати недељно, 10$ по сату такође, али су овде имали неки чудан начин обрачунавања прековремених, тако да је то надоместило нешто нижу сатницу у овом хотелу него у осталим (свуда су плаћали око 12$). Други посао нашао после 15 дана на бензинској пумпи као касир, мада сам радио и ван касе, 11$/х. Менаџерка царица 🙂 Смештај 100$ недељно, цимери Кинези и Тајланђани неуредни за медаљу.
Препоручујем С. Дакоту, погодна је за пљачкање Амера 😉


Share.

Autor: Бобан П.

Ostavite komentar